Αν τελικά συμβεί, μιλάμε για μεγάλο χαμό!

Από EW Staff
15 Ιουνίου, 2021 @ 14:25

Πρόθυμος να συνεργαστεί με τον Dwayne Johnson εμφανίζεται ο Jason Momoa και αν σκεφτεί κανείς ότι και οι δύο βρίσκονται κάτω από το ίδιο franchise, της DC με τους ρόλους τους ως Aquaman και Black Adam, κάτι τέτοιο δεν θα φάνταζε καθόλου άσχημη ιδέα. 

Καλεσμένος στην εκπομπή του Jimmy Fallon “The Tonight Show”. ο Momoa εξέφρασε το ενδιαφέρον του στο να συνεργαστεί με τον Johnson.

Όπως δήλωσε: “Έχουμε προσπαθήσει ξανά να κάνουμε μία ταινία, όμως εκείνος είναι πολύ πιο απασχολημένος από εμένα και αυτό το διάστημα είμαι εγώ πιο απασχολημένος, οπότε δεν ξέρω, ίσως κάποια μέρα”. 

Σε ερώτηση του Jimmy Fallon για το πώς έχει σκοπό να προσεγγίσει τον Dwayne, εκείνος απάντησε: “Ξέρεις, όταν τελειώσουμε με τα πρότζεκτς, θα είναι σαν να τον έχω στο τσεπάκι, μου χρωστάει χάρη. Οπότε απλά θα τον πάρω τηλέφωνο και θα του πω “Έι, Black Adam”, αστειεύτηκε ο Jason Momoa.

Προφανώς, η “χάρη” στην οποία αναφέρθηκε σχετίζεται με τα γενέθλια της κόρης του Johnson. Τότε, εκείνος είχε καλέσει τον Jason Momoa και του ζήτησε να τραβήξει ένα βίντεο που να εύχεται στην κόρη του για τα γενέθλιά της, καθώς είναι ο Aquaman είναι ο αγαπημένος της “υπερήρωας”.

Τότε εκείνος έστειλε ένα βίντεο, όπου έλεγε: “Λυπάμαι που δεν είμαι εκεί, αλλά σε αγαπώ και πες στον μπαμπά σου ότι τον αγαπώ και εκείνον. Θα σε δω σε λίγες μέρες. Χαρούμενα 3α γενέθλια. Γεια σου Τία, σε αγαπώ”.

Η ταινία Aquaman and the Lost Kingdom, που αποτελεί το sequel της ταινίας Aquaman είναι έτοιμη και θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 16 Δεκεμβρίου του 2022.

Διαβάστε επίσης: