Από EW Staff
28 Μαΐου, 2021 @ 13:32
Jason Derulo baby born https://www.instagram.com/p/CPCICTWFBei/?utm_medium=copy_link jena frumes/instagram

Ο 31χρονος τραγουδιστής Jason Derulo, πλέει σε πελάγη ευτυχίας, αφού στις 8 Μαΐου καλωσόρισε το πρώτο του παιδί, με τη σύντροφο του και μοντέλο, Jena Frumes.

Το ζευγάρι το αποκάλυψε στο Instagram, με μια πολύ γλυκιά ανάρτηση. Η Frumes μοιράστηκε μια σειρά φωτογραφιών από το δωμάτιο του νοσοκομείου, όπου έφερε στον κόσμο το μωρό τους καθώς και στιγμιότυπα από την πρώτη εβδομάδα του νεογέννητου στο σπίτι.

Derulo και Frumes δεν αποκάλυψαν ακόμα το όνομα του γιου τους. Τον περασμένο μήνα, ο τραγουδιστής των “Savage Love”, μοιράστηκε στο The Drew Barrymore Show ότι δεν θα μπορούσε να είναι πιο ενθουσιασμένος από την απόκτηση αφού του παιδιού, καθώς θέλει έναν άλλο Derulo να συνεχίσει το όνομά του, επειδή είναι ο πρώτος από τα αδέλφια του που πλέον έχει γιο:

“Νομίζω ότι έχω κάνει τόσα πολλά στη ζωή μου, σωστά; Και κατάφερα να πετύχω πολλά μέχρι αυτό το σημείο της ζωής μου και λέω στον εαυτό μου, εντάξει όμως, τώρα με ποιον τα μοιράζεσαι; Επίσης, δεν υπάρχουν άντρες στην οικογένεια για να διαιωνίσουν το όνομά μου. Ο αδερφός μου έκανε μόνο κορίτσια, η αδερφή μου είχε και αυτή κορίτσια, οπότε δεν υπάρχει άλλος Derulo, οπότε έπρεπε να το κάνω εγώ, γιατί κάποιος πρέπει να φέρει αυτό το όνομα .”

Διαβάστε επίσης: