Από EW Staff
15 Μαΐου, 2021 @ 02:02

Ο Jaden Smith πρόκειται να ανοίξει το πρώτο εστιατόριο για άστεγους ανθρώπους, μετά την επιτυχία που είχε η καντίνα του.

Ο γιος του Will Smith και της Jada Pinkett-Smith ξεκίνησε την καντίνα “I Love You” τον Ιούλιο του 2019 και σχεδιάστηκε για να προσφέρει σε άστεγους ανθρώπους δωρεάν vegan φαγητό.

Από τότε έχει εξυπηρετήσει χιλιάδες ανθρώπους στη συνοικία Skid Row στο Los Angeles και το Harlem της Νέας Υόρκης και ο Jaden θέλει να συνεχίσει όλη αυτή την καλή πορεία.

Σύμφωνα με το Variety, η ιδέα πίσω από το εστιατόριο θα είναι ότι οι πελάτες με χρήματα θα παροτρύνονται να “κεράσουν”.

Ο Jaden δήλωσε σχετικά: «Αν δεν είστε άστεγος, δεν θα πρέπει μόνο να πληρώνετε, αλλά θα πρέπει να πληρώνετε και παραπάνω από την αξία του φαγητού σας ώστε να πληρώνετε και για κάποιον συνάνθρωπό σας».

Ο μουσικός και φιλάνθρωπος πρόσθεσε ότι η ιδέα του “I Love You” είναι στοχεύει στο να παίρνουν δωρεάν φαγητό οι άστεγοι άνθρωποι και είναι ένα κίνημα που έχει να κάνει με το να δίνουμε στον κόσμο αυτό που του αξίζει, δηλαδή υγιεινό φαγητό δωρεάν.

Την ίδια χρονιά που ξεκίνησε να λειτουργεί η καντίνα του, είπε ότι θα βοηθούσε την πόλη Flint του Michigan με την κρίση που αντιμετώπιζαν με το καθαρό πόσιμο νερό. Ο Smith είπε ότι θα χρησιμοποιούσε μερικά από τα κέρδη της εταιρίας του JUST Water για να τοποθετήσει συστήματα φιλτραρίσματος στην πόλη.

Ο Jaden είναι οπαδός του vegan φαγητού και τρόπου ζωής εδώ και καιρό, ωστόσο έπρεπε να κάνει μία δύσκολη συζήτηση με τους γονείς του για την υγεία του. Πριν από δύο χρόνια, η Jada εξήγησε στην εκπομπή της στο Facebook Watch με τίτλο Red Table Talk: “Ο Will και εγώ έπρεπε να επέμβουμε στη ζωή του Jaden γιατί είναι vegan τώρα, αλλά καταλάβαμε ότι δεν παίρνει αρκετή πρωτεΐνη. Έτσι μαράζωνε. Φαινόταν κατάκοπος, ήταν εξουθενωμένος, δεν έπαιρνε τα σωστά θρεπτικά συστατικά».

Ο Will πρόσθεσε: «Υπήρχε ακόμα και γκριζάρισμα στο δέρμα του. Αγχωθήκαμε πολύ. Αλλά τώρα δείχνεις πολύ καλύτερα».

Ενώ πολλοί θα τους έλεγαν να μην ανησυχούν, ο Jaden τους άκουσε και άλλαξε τον τρόπο ζωής του.

«Θέλω να πω ότι είμαι vegetarian, δοκίμασα να γίνω vegan. Είμαι vegetarian, έχω δοκιμάσει να τρώω vegan γεύματα. Πολλές φορές τρώω μόνο vegan γεύματα για λίγο καιρό, αλλά το τελευταίο έτος είμαι vegetarian”, είπε ο μουσικός και ηθοποιός.

Ο Jaden εξήγησε ότι η έλλειψη θρεπτικών στοιχείων οφειλόταν στα γεύματα που έχανε επειδή βαριόταν να μαγειρέψει.

Διαβάστε επίσης: