Από το 2013, που διαγνώστηκε για πρώτη φορά με βασικοκυτταρικό καρκίνωμα, ο Hugh Jackman έχει λάβει πέντε θεραπείες.

Από EW Staff
11 Αυγούστου, 2021 @ 08:15

O Hugh Jackman κράτησε την υπόσχεσή του και πρόσφατα ενημέρωσε το κοινό του σχετικά με την τελευταία του βιοψία δέρματος.

Ο 52χρονος ηθοποιός υποβλήθηκε σε εξέταση για το δέρμα στη μύτη του, αφού όπως είχε πει, ο δερματολόγος του παρατήρησε κάτι ασυνήθιστο στο σημείο.

Με ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ευχαρίστησε όσους τον ακολουθούν για τη στήριξή του και εξήγησε την κατάσταση της υγείας του.

Αρχικά, σας ευχαριστώ όλους για την εκπληκτική σας στήριξη. Σας υποσχέθηκα ότι θα σας ενημερώσω. Ουσιαστικά, η εξέταση ήρθε πίσω κάπως ανακριβής, γιατί θα ξεκινήσω γυρίσματα και οι γιατροί δεν πήραν το υλικό, που πρέπει για να καταλάβουν ακριβώς τι είναι”, ανέφερε αρχικά.

Ύστερα πρόσθεσε: “Δεν είναι τόσο ανησυχητικό. Αυτό, που είδαν τουλάχιστον δεν τους ανησυχεί. Αν είναι όντως κάτι, ίσως είναι ένα βασικοκυτταρικό καρκίνωμα, το οποίο δεν είναι επικίνδυνο, αλλά χρειάζεται προσοχή”.

Στη συνέχεια ο ηθοποιός ανέφερε πως θα υποβληθεί ξανά σε βιοψία σε δύο μήνες, όταν και θα του το επιτρέψει το πρόγραμμα της δουλειάς του. “Το ξέρω ότι επαναλαμβάνομαι και πιθανότατα δεν θα σταματήσω. Σας παρακαλώ να κάνετε εξετάσεις δέρματος και να φοράτε αντιηλιακό. Σας ευχαριστώ και πάλι για τη στήριξή σας. Αν με αυτό το βίντεο, θυμίσω έστω και σε έναν να επισκεφτεί τον δερματολόγο του, είμαι χαρούμενος”, είπε στους θαυμαστές του ο ηθοποιός.

Το βασικοκυτταρικό καρκίνωμα είναι μια συνηθισμένη μορφή καρκίνου, με την οποία μπορεί να διαγνωστεί κανείς. Σχεδόν 3 εκατ. περιστατικά εμφανίζονται καθημερινά στην Αμερική. Ο ηθοποιός έχει υποβληθεί σε θεραπείες για το συγκεκριμένο καρκίνωμα σχεδόν 5 φορές από το 2013.

Ήταν κάπως αγχωτικό να ακούς τη λέξη: καρκίνος. Βέβαια, αν είσαι από την Αυστραλία είναι πολύ συχνό. Δεν φόρεσα ποτέ αντιηλιακό όσο μεγάλωνα, οπότε ήμουν ο κατάλληλος υποψήφιος”, είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξή του ο Hugh Jackman.

Aκολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook
★ Instagram
★ Twitter

Διαβάστε επίσης: