...και το Twitter "υποκλίνεται"!

Από EW Staff
08 Ιουλίου, 2021 @ 17:23

Μπορεί τα χρόνια να περνάνε, αλλά η αγάπη του Hugh Jackman για τη Whitney Hοuston είναι ανεξάντλητη.

Με ένα νέο βίντεο στο Instagram υπό την μουσική υπόκρουση της τραγουδίστριας, ο ηθοποιός ακούει το “I Will Always Love You” και εκφράζει την αγάπη του προς εκείνη.

Στη λεζάντα της δημοσίευσής του έγραψε: “Είπα στον νεότερο εαυτό μου ότι η Whitney Huston τραγουδούσε σε εμένα. Ίσως το πιστεύω ακόμα. Σε αγαπώ @whitneyhouston”.

Στην αρχή του βίντεο ο ίδιος ακούγεται να λέει: “Επί τη ευκαιρία, ακούστε τις τελευταίες λέξεις του “I Will Always Love You” της Whitney Houston. Βασικά, λέει Hugh, το ορκίζομαι. Η τελευταία λέξη είναι Hugh και όχι you. Παραλίγο να το πιστέψω αυτό, όταν ήμουν 15″, ενώ διακόπτεται στο σημείο που ξεκινάει το πιάνο και κάπως ενοχλημένος λέει: “Γιατί ακούω το πιάνο; Δεν χρειαζόμαστε το πιάνο. Κι εγώ σε αγαπώ”.

Όπως συμβαίνει με κάθε δημοσίευση του Hugh Jackman, έτσι και αυτή έγινε viral με χιλιάδες fans του να τον “πειράζουν” σε Instagram και Twitter, αναφέροντας πως δεν είναι ο μόνος “Hugh”, που το πιστεύει αυτό.

“Χαχα! Και ο δικός μου Hugh λέει ακριβώς το ίδιο κάθε φορά που ακούμε αυτό το τραγούδι. Κλείνω τα μάτια και μπορώ ακόμα να τον δω να τραγουδάει με ιδιαίτερο πάθος το τραγούδι αλλάζοντας το you σε Hugh. Το αγαπώ”, έγραψε μία φαν του ηθοποιού σε tweet της.

Βέβαια, αυτή η ανάρτηση στάθηκε επίσης η αφορμή για όλες τις θαυμάστριες του Jackman να του εκφράσουν την αγάπη τους, αναφέροντας πως “όλες νιώθουν σαν την Whitney Huston και τον αγαπούν το ίδιο”.

Ο ηθοποιός φαίνεται να έχει άπλετο χρόνο να “διασκεδάζει” το κοινό του το τελευταίο διάστημα, με τις αναρτήσεις του να διαδέχονται η μία την άλλη, καθώς τα σχέδια του για το Broadway στην παράσταση The Music Man ακυρώθηκαν, λόγω των μέτρων προστασίας κατά του κορωνοϊού.

Διαβάστε επίσης: