Ένα φοβερό περιστατικό συνέβη σε μια συναυλία του Harry Styles.

Από EW Staff
16 Νοεμβρίου, 2021 @ 13:58

Αν τυχόν και έχεις απορίες, ο Harry Styles είναι εδώ για σένα. Έτσι, πολύ απλά, ο ίδιος κατάφερε να αλλάξει τη μοίρα μιας νεαρής φαν.

Τραγούδησαν, χόρεψαν, φώναξαν το όνομά του δυνατά… και ανάμεσα στο πλήθος, μια φαν του Harry Styles πήρε μια απόφαση ζωής όταν ο τραγουδιστής την συμβούλεψε κατά τη διάρκεια της τελευταίας συναυλίας του.

Αυτά συμβαίνουν στις συναυλίες του Harry Styles, όπου οι φαν κρατούν πανό με διάφορα ερωτήματα να απευθύνονται στον τραγουδιστή, ο οποίος τους λέει τι να κάνουν. Έτσι, έγινε και με την Catherine Dugoni, η οποία έμεινε άναυδη στην απάντηση του Harry Styles παρατήσει τη δουλειά της, πράγμα που έγινε αργότερα. 

Αν και η 23χρονη γυναίκα από το Σακραμέντο βρήκε δουλειά στον τομέα του marketing μόλις τέλειωσε το Berkeley, δεν ήταν και πολύ ευχαριστημένη και ήθελε κάποιες συμβουλές. 

“Όταν έγραψα το μήνυμα στην πινακίδα είπα μέσα μου, αν το δει αυτό και μου απαντήσει, τότε πρόκειται για ένα σημάδι που πρέπει απλά να κάνω στη συνέχεια”, είπε η ίδια. “Το σκεφτόμουν για πολύ καιρό. Απλώς χρειαζόμουν να κάνω το μεγάλο βήμα”.

Το μεγάλο βήμα φαίνεται πως έκαναν εκατομμύρια άνθρωποι γενικά μέσα στη χρονιά. Συγκεκριμένα, μόνο τον Σεπτέμβριο, κοντά στα 4,5 εκατομμύρια άνθρωποι, δηλαδή το 3% των εργαζομένων, παραιτήθηκαν από τις δουλειές τους. Ανάμεσά τους, και αυτή η γυναίκα, η οποία έκανε το ίδιο πράγμα ακούγοντας την συμβουλή ενός καρδιοκατακτητή. Αυτό και αν είναι φοβερό!… Σοβαρά, Catherine, τον Harry Styles βρήκες να ρωτήσεις; 

“Ειλικρινά ενδιαφέρεται για τους φαν του και μαζί τους είναι πολύ ανοιχτός σε τέτοια ζητήματα. Είναι πάντα καλός και δεκτικός μαζί τους”, υποστηρίζει η Catherine. 

Επίσης, στη συναυλία, όταν ο Harry τη ρώτησε τι θέλει να γίνει, εκείνη απάντησε ότι θέλει να γίνει συγγραφέας. Σύντομα η Catherine θα γράψει ένα νέο κεφάλαιο έπειτα από τη βοήθεια του Harry. Αυτό μας υπενθυμίζει ότι κάποιες φορές η ζωή μας πηγαίνει προς μία κατεύθυνση ενώ εμείς θέλουμε απλά να πάμε σε μία άλλη.

Ακολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook ★ Instagram ★ Twitter ★ Spotify

Διαβάστε επίσης: