Οι Daniel Radcliffe, Rupert Grint και Emma Watson θα είναι ανάμεσα στους συμμετέχοντες του ειδικού αφιερώματος στον "Harry Potter".

Από EW Staff
17 Νοεμβρίου, 2021 @ 14:00

Ο Harry Potter (Daniel Radcliffe), ο Ron Weasley (Rupert Grint) και η Hermione Granger (Emma Watson) επιβιβάζονται ξανά στο τραίνο για το Hogwarts!

Οι πρωταγωνιστές του “Harry Potter”  θα κάνουν μία επανένωση για λογαριασμό του HBO Max, το οποίο θα γιορτάσει τα 20 χρόνια από την πρώτη ταινία του franchise, “Harry Potter and the Sorcerer’s Stone”, με το αφιέρωμα “Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts”

Το αφιέρωμα θα κάνει την πρεμιέρα του ανήμερα της Πρωτοχρονιάς στο HBO Max και αργότερα την άνοιξη θα μεταδοθεί στο TBS και στο Cartoon Network. Το ειδικό αυτό αφιέρωμα θα δώσει την ευκαιρία στο κοινό να μάθει νέες λεπτομέρειες για την παραγωγή μέσα από εκτενείς συνεντεύξεις και συζητήσεις με μέλη του καστ

Εκτός των τριών βασικών ηθοποιών, στο “Return to Hogwarts” θα δούμε επίσης τον σκηνοθέτη της ταινίας Chris Columbus και τους ηθοποιούς Helena Bonham Carter, Robbie Coltrane, Ralph Fiennes, Jason Isaacs, Gary Oldman, Imelda Staunton, Tom Felton, James Phelps, Oliver Phelps, Mark Williams, Bonnie Wright, Alfred Enoch, Matthew Lewis, Evanna Lynch και Ian Hart.

“Αισθάνομαι τη μαγεία να υπάρχει στον αέρα με αυτό το υπέροχο καστ, καθώς όλοι τους επιστρέφουν πίσω στις αυθεντικές τοποθεσίες του Hogwarts, εκεί όπου ξεκίνησαν όλα πριν από 20 χρόνια”, δήλωσε η εκτελεστική παραγωγός του αφιερώματος Casey Patterson. “Ο ενθουσιασμός είναι απτός, καθώς ετοιμάζονται να ταξιδέψουν τους θαυμαστές τους σε ένα πολύ ιδιαίτερο και προσωπικό ταξίδι, μέσα από τη δημιουργία αυτών των απίστευτων ταινιών”.

Ακολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook ★ Instagram ★ Twitter ★ Spotify

Διαβάστε επίσης: