Από EW Staff
31 Δεκεμβρίου, 2021 @ 02:37
house of the dragon Emma D’Arcy as "Princess Rhaenyra Targaryen" and Matt Smith as "Prince Daemon Targaryen" Photograph by Ollie Upton/HBO Emma D’Arcy, Matt Smith HBO House of the Dragon Season 1

Ο δημιουργός και συγγραφέας του Game of Thrones George R.R. Martin είδε ένα πρώτο μοντάζ του πρώτου επεισοδίου του House of the Dragon και του δίνει τη σφραγίδα της έγκρισής του.

Ο Μartin έπλεξε εγκώμιο για το επερχόμενο prequel, που θα κάνει πρεμιέρα στο HBO και το HBO Max το 2022, μέσω μιας ανάρτησης που δημοσιεύτηκε στο Live Journal του.

“Έίδα το πρώτο cut. Και μου άρεσε πολύ”, γράφει ο Martin. «Είναι σκοτεινό, είναι δυνατό, έχει νεύρο… ακριβώς όπως μου αρέσει η επική μου φαντασίωση».

Ο Μάρτιν προσθέτει ότι οι παραγωγοί Ryan Condal και Miguel Sapochnik έχουν κάνει «μια καταπληκτική δουλειά». Χαιρετίζει επίσης το καστ, το οποίο περιλαμβάνει τους Emma D’Arcy, Olivia Cooke, Matt Smith, Paddy Considine, Steve Toussaint και Rhys Ifans.

Το Σπίτι του Δράκου

image 1 5
Olivia Cooke as “Alicent Hightower” and Rhys Ifans as “Otto Hightower” Photograph by Ollie Upton/HBO Olivia Cooke, Rhys Ifans HBO House of the Dragon Season 1


“Όπως και με το Game of Thrones, οι περισσότεροι θεατές θα έχουν ακούσει μόνο για μερικούς από τους ηθοποιούς, αλλά νομίζω ότι θα ερωτευτείς πολλούς από αυτούς. (Μόνο για να ραγίσει η καρδιά σου αργότερα όταν… αλλά όχι, αυτό θα ήταν spoiler)», συνεχίζει ο Martin. «Νομίζω ότι οι Ταργκάριεν είναι σε πολύ καλά χέρια».

Στο House of the Dragon θα δούμε ιστορίες που καταγράφονται στο βιβλίο του Martin Fire & Blood, οι οποίες ξετυλίγουν την ιστορία της αυτοκρατορίας των Ταργκάριεν. Η σειρά μιλάει για μια ιδιαίτερα εχθρική περίοδο για τον περίφημο οίκο των ιππέων των δράκων: τον Χορό των Δράκων και τα γεγονότα που οδήγησαν σε αυτόν.

Ο Χορός των Δράκων ήταν το όνομα που έδωσαν οι ποιητές του Westeros σε έναν αιματηρό εμφύλιο πόλεμο των Ταργκάριεν που ξέσπασε για τη διαδοχή του Σιδερένιου Θρόνου εκατοντάδες χρόνια πριν από τα γεγονότα του Game of Thrones. Η D’Arcy πρωταγωνιστεί ως Rhaenyra Targaryen, κόρη του βασιλιά Viserys (Considine) και σημαντική παίκτρια στον πόλεμο.

Άλλες εξέχουσες προσωπικότητες περιλαμβάνουν την Alicent Hightower (Cooke), κόρη του Χεριού του Βασιλιά, τον Sir Otto Hightower (Ifans), τον Πρίγκιπα Daemon Targaryen (Smith), αδελφό του Viserys, και τον διάσημο και πλούσιο τυχοδιώκτη Λόρδος Corlys Velaryon (γνωστός και ως “The Sea Snake”), ο οποίος είναι παντρεμένος με την ξαδέρφη του Viserys, την πριγκίπισσα Rhaenys (Eve Best).

Ο Μartin δεν ντρεπόταν στο παρελθόν να μοιραστεί τις σκέψεις του για το τι του άρεσε και τι δεν του άρεσε στο Game of Thrones, το οποίο βασίστηκε στα βιβλία του A Song of Ice & Fire. Έγραψε την περίφημη κριτική του για την απεικόνιση του Σιδερένιου Θρόνου τότε και από το τρέιλερ του House of the Dragon, φαίνεται πως τώρα μοιάζει περισσότερο με την περιγραφή του στο βιβλίο.

Δείτε το τρέιλερ εδώ:

Αν και παραδέχεται στην καταχώρισή του στο Live Journal ότι δεν είναι «αντικειμενικός» όταν πρόκειται για το House of the Dragon που είναι η πιο πολυαναμενόμενη σειρά της νέας χρονιάς, είναι σημαντικό το ότι μιλάει τόσο καλά γι αυτό – ειδικά για τους θαυμαστές που ζεματίστηκαν από την τελευταία σεζόν του Game of Thrones. τελευταία σεζόν.

Ακολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook ★ Instagram ★ Twitter ★ Spotify

Διαβάστε επίσης: