Ο παραγωγός της επιτυχημένης σειράς “The Wire” επιστρέφει με μία νέα δραματική σειρά.

Από EW Staff
26 Αυγούστου, 2021 @ 19:42

Για δύο χρόνια ακόμα, ανανέωσε το συμβόλαιο του με τo HBO ο George Pelecanos, καθώς ετοιμάζει το νέο του πρότζεκτ για τη δημοφιλή πλατφόρμα. 

Ο παραγωγός της επιτυχημένης σειράς “The Wire” επιστρέφει με μία νέα δραματική σειρά, βασισμένη στο μυθιστόρημα του John D. MacDonald, “The Last One Left”.  Στο σενάριο της σειράς συνεργάζεται με τη σεναριογράφο του Dare Me, Megan Abbott. 

Η πλοκή ακολουθεί το χρονικό ενός ναυαγίου το 1967 κοντά στο Μαϊάμι. Όταν ένα πολυτελές κρουαζιερόπλοιο με ιδιαίτερα πλούσιους επιβάτες, ξαφνικά ανατινάσσεται, ενώ βρίσκεται καθ’ οδόν προς τις Μπαχάμες και μόνο ο καπετάνιος βρίσκεται ζωντανός, όλοι ψάχνουν για εξηγήσεις. Όπως φαίνεται τελικά, η Crissy Harkinson ξέρει πολλά περισσότερα από όσα λέει και σίγουρα, θα βρεθεί στο στόχαστρο. Ο αδερφός ενός από τα θύματα, ο Sam Boylston ψάχνει για απαντήσεις και τότε, η βοηθός της Chrissy, Francisca Torcedo είναι εκεί για να του τις δώσει, αφού και η ίδια υποψιάζεται την εργοδότριά της. 

Στην παραγωγή θα συμμετέχουν επίσης, οι Anne Carey, Amy Robinson, Steve Stark και Stacey Levin.

Αν σκεφτεί κανείς πως μέχρι στιγμής τα πρότζεκτ, που έχουν αναλάβει οι Megan Abbott και George Pelecanos γίνονται αμέσως επιτυχίες, σίγουρα περιμένουμε κάτι πολύ δυνατό από την συνεργασία τους. 

Χαρακτηριστικά παραδείγματα της δουλειάς του Pelecanos είναι τα The Pacific και The Deuce, ενώ και η Abbott έγινε γνωστή από το Dare Me αλλά και τα μυθιστορήματά της, You Will Know Me και Give Me Your Hand.

Aκολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook
★ Instagram
★ Twitter

Διαβάστε επίσης: