Από EW Staff
27 Ιουνίου, 2021 @ 12:34

O Ewan McGregor καλωσόρισε στον κόσμο το πέμπτο του παιδί, όπως αποκάλυψαν μέσω φωτογραφιών οι δύο κόρες του, Clara και Esther. 

Η σύντροφός του, Mary Elisabeth Winstead, έφερε στον κόσμο τον πρώτο γιο του 50χρονου ηθοποιού, καθώς έχει ήδη αποκτήσει τέσσερις κόρες από τον πρώτο του γάμο με την ελληνικής καταγωγής Εύη Μαυράκη. Χώρισαν όμως το 2017 και έκτοτε ο McGregor είναι με την Winstead. 

Σύμφωνα με την κόρη του Clara, το νέο μέλος της οικογένειας είναι «το μεγαλύτερο δώρο» που θα μπορούσαν να της κάνουν.

Αναρτώντας δύο φωτογραφίες της με το βρέφος στην αγκαλιά της, η κόρη του ηθοποιού του έδωσε τα συγχαρητήριά της. «Καλώς ήρθες στον κόσμο μικρέ μου αδερφέ! Συγχαρητήρια στον μπαμπά μου και τη Mary, αυτό είναι το μεγαλύτερο δώρο», έγραψε η Clara στη λεζάντα της δημοσίευσης. 

Τον μικρό της αδερφό υποδέχτηκε και η 19χρονη κόρη του McGregor, Esther. Όπως και η αδερφή της, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία σειρά φωτογραφιών με τον μικρό Laurie, όπως αποκάλυψε το όνομά του. «Γνώρισα τον μικρό μου αδερφό και μου μοιάζει σαν πειρατής. Σας τον συστήνω. Καλώς όρισες στην οικογένεια μικρέ Laurie», έγραψε. 

Διαβάστε επίσης: