Στο τιμόνι ο ταλαντούχος Ryan Murphy!

Από EW Staff
26 Μαρτίου, 2021 @ 14:36

Είναι μία από τις σειρές που αναμένουμε με αγωνία και το Netflix ανακοίνωσε επιτέλους και τον πρωταγωνιστή. O Evan Peters υποδυθεί τον κατά συρροή δολοφόνο Jeffrey Dahmer στη νέα μίνι σειρά με τίτλο “Monster: The Jeffrey Dahmer Story”.

Τη δημιουργία αναλαμβάνει ο ταλαντούχος Ryan Murphy, ο οποίος έχει συνεργαστεί πολλές φορές στο παρελθόν με τον 34χρονο ηθοποιό και δύσκολα θα βγει κακό το αποτέλεσμα, συνεπώς βάλτε τη σειρά από τώρα στη λίστα σας.

O Jeffrey Dahmer θεωρείται μέχρι σήμερα ένας από τους χειρότερους serial killer στην ιστορία της Αμερικής, ο οποίος έτρωγε τους νεκρούς εραστές του για να καταπολεμήσει όπως ισχυριζόταν, τη μοναξιά του. Ο Dahmerκαταδικάστηκε μεταξύ άλλων για 17 δολοφονίες νεαρών, σεξουαλική κακοποίηση και κανιβαλισμό. Στο σπίτι του αδίστακτου άνδρα βρέθηκαν επίσης 83 φωτογραφίες πτωμάτων σε διάφορα στάδια αποσύνθεσης. Οι λεπτομέρειες των πράξεών του προκαλούν την απόλυτη φρίκη κι ο δημιουργός του American Horror Story, μπορεί να μεταφέρει τη συγκεκριμένη ιστορία με τον κατάλληλο τρόπο.

Jeffrey Dahmer

Στο υπόλοιπο καστ της σειράς θα δούμε τον Richard Jenkins, ο οποίος θα υποδυθεί τον πατέρα του Jeffrey Dahmer, Lionel. Η Niecy Nash, θα παίξει την Glenda Cleveland, η οποία ήταν γειτόνισσα του Dahmer και είχε ειδοποιήσει την αστυνομία και το FBI για την ύποπτη συμπεριφορά του, ωστόσο δεν την άκουσαν. Η Penelope Ann Miller θα πρωταγωνιστήσει στον ρόλο της μητέρας του Dahmer, Joyce, και το καστ θα συμπληρώσουν οι Shaun Brown και Colin Ford .

Η ανατριχιαστική ιστορία του Dahmer έχει μεταφερθεί ξανά τόσο στη μικρή, όσο και στη μεγάλη οθόνη. Το φιλμ που είναι περισσότερο γνωστό ήταν το “Dahmer“, που κυκλοφόρησε το 2002 με τον Jeremy Renner στον πρωταγωνιστικό ρόλο, ενώ ο Ross Lynch υποδύθηκε τον απάνθρωπο δολοφόνο το 2017 στην ταινία “My Friend Dahmer“.

Διαβάστε επίσης: