Ο Dave Bautista δεν θέλει να τον θυμούνται μόνο για τον ρόλο του Drax! Το πέρασμα του ελληνικής καταγωγής-από την πλευρά της μητέρας του- Dave Bautista από το επαγγελματικό wrestling στον κινηματογράφο είναι ομολογουμένως απόλυτα επιτυχημένο καθώς έχει συνεργασίες με τον Denis Villeneuve, πέρασμα από τον James Bond και κεντρικό ρόλο στην ταινία Glass Onion: Α Knives […]

Από George Satsidis
07 Ιανουαρίου, 2023 @ 21:56
IMG 0950

IMG 0952

Ο Dave Bautista δεν θέλει να τον θυμούνται μόνο για τον ρόλο του Drax!

Το πέρασμα του ελληνικής καταγωγής-από την πλευρά της μητέρας του- Dave Bautista από το επαγγελματικό wrestling στον κινηματογράφο είναι ομολογουμένως απόλυτα επιτυχημένο καθώς έχει συνεργασίες με τον Denis Villeneuve, πέρασμα από τον James Bond και κεντρικό ρόλο στην ταινία Glass Onion: Α Knives Out Mystery, ενώ σύντομα θα τον δούμε και στη νέα ταινία του M. Night Shyamalan.

IMG 0949

H τρίτη συνέχεια του Guardians of the Galaxy θα είναι και η τελευταία για τον διάσημο ηθοποιό!

Όμως ο ρόλος του Drax στη σειρά ταινιών Guardians of the Galaxy ήταν αυτός που του άνοιξε τις πόρτες στην υποκριτική. Φέτος αποχαιρετά τον χαρακτήρα με την τρίτη ταινία του James Gunn που ολοκληρώνει τον κύκλο ταινιών και σε συνέντευξή του δηλώνει ανακουφισμένος για την ολοκλήρωση αυτής της πορείας.

«Είμαι ευγνώμων για τον Drax. Τον αγαπώ. Αλλά δεν ήταν πάντα ευχάριστη εμπειρία. Ήταν δύσκολο να υποδύομαι αυτό τον ρόλο. Η διαδικασία του make-up με τσάκιζε. Και δεν ξέρω αν θέλω να είναι ο Drax η κληρονομία μου. Είναι μία ελαφριά ερμηνεία και θέλω να κάνω πιο δραματικά πράγματα» είπε αρχικά ο Bautista σε συνέντευξη του στο GQ.

IMG 0946

Πώς έκανα τον εαυτό μου σταρ” αποκαλύπτει ο Dave Bautista στο GQ !

«Δεν θέλω να γίνω ο επόμενος Rock. Θέλω απλά να γίνω ένας καλός ηθοποιός. Ένας ηθοποιός που θα κερδίσει τον σεβασμό των συναδέλφων του. Δεν με ενδιαφέρει να γίνω σταρ του σινεμά. Δεν ζω μία μεγάλη και πλούσια ζωή. Μένω στην Τάμπα. Δεν με ενδιαφέρουν τα φώτα της δημοσιότητας. Απλά θέλω να γίνω καλύτερος ηθοποιός. Με ενδιαφέρει η εμπειρία και να νιώθω ότι κατάφερα κάτι».

Η νέα ταινία του Shyamalan “Knock at the Cabin” έρχεται στους κινηματογράφους στις αρχές Φεβρουαρίου, ενώ το τρίτο και τελευταίο Guardians of the Galaxy κάνει πρεμιέρα τον Μάιο.

IMG 0951

Ο Bautista στις Σπέτσες με τους Edward Norton & Daniel Craig

IMG 0948

Διαβάστε επίσης: