Ακόμα, δεν έχουν γίνει γνωστές οι ακριβείς λεπτομέρειες της πλοκής, αλλά περιγράφεται ως "μια ωμή ανάλυση της σύγχρονης αγάπης και της δυναμικής της οικογένειας".

Από EW Staff
30 Αυγούστου, 2021 @ 21:30

Ο υποψήφιος για Όσκαρ Eddie Murphy (Dreamgirls) θα πρωταγωνιστήσει μαζί με τον υποψήφιο για Όσκαρ Jonah Hill (The Wolf of Wall Street) στην επερχόμενη κωμική ταινία του Netflix, σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα του The Hollywood Reporter.

Τη σκηνοθεσία θα αναλάβει ο υποψήφιος για Emmy, Kenya Barris (Black-ish), ο οποίος θα κάνει το σκηνοθετικό του ντεμπούτο με τη συγκεκριμένη ταινία. Ο Kenya Barris και ο Eddie Murphy έχουν συνεργαστεί ξανά στο Coming 2 America του 2021, του οποίου ο Barris έγραψε το σενάριο. Το σενάριο της νέας κωμωδίας φέρει την υπογραφή των Jonah Hill και Barris, ενώ την παραγωγή έχει αναλάβει η εταιρεία του, Khalabo Ink Society.

Ακόμα, δεν έχουν γίνει γνωστές οι ακριβείς λεπτομέρειες της πλοκής, αλλά περιγράφεται ως “μια ωμή ανάλυση της σύγχρονης αγάπης και της δυναμικής της οικογένειας”. Ο Eddie Murphy και ο Jonah Hill θα βρίσκονται στις αντίθετες πλευρές ενός πολιτισμικού χάσματος, που θα διαμορφώσει και τη μεταξύ τους σχέση. Μέχρι στιγμής δεν έχουν ανακοινωθεί άλλα μέλη του καστ, αλλά η επιλογή των δύο ηθοποιών, Murphy και Hill είναι κάτι που το Netflix ελπίζει ότι θα προκαλέσει το ενδιαφέρον του κοινού.

Αφού κυριάρχησε στον χώρο του κινηματογράφου τις δεκαετίες του ’80-’90 με τη συμμετοχή του σε μερικές από τις πιο επιτυχημένες ταινίες και ειδικότερα, κωμωδίες, ο Eddie Murphy έκανε μια μικρή παύση από τον χώρο, μετά την εμφάνισή του το 2012 στην ταινία A Thousand Words. Έκτοτε επέστρεψε στον χώρο της υποκριτικής ως πρωταγωνιστής στο Dolemite Is My Name του Netflix το 2019 και απέσπασε διθυραμβικές κριτικές για την ερμηνεία του. Η πιο πρόσφατη ταινία του, Coming 2 America, μπορεί να μην έκανε τον ίδιο “πάταγο”, αλλά εξακολουθεί να είναι μία από τις μεγάλες επιτυχίες της Amazon.

Aκολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook
★ Instagram
★ Twitter

Διαβάστε επίσης: