Η τελευταία σεζόν δεν θα είναι το τέλος της ιστορίας.

Από EW Staff
22 Φεβρουαρίου, 2022 @ 13:59
Peaky Blinders

Καθώς το Peaky Blinders ετοιμάζεται να βγάλει στον αέρα την έκτη και τελευταία σεζόν του -στην οποία θα δούμε τον Tommy Shelby (Cillian Murphy) να προσπαθεί να συνέλθει από την απόλυτη ήττα που υπέστη στο τέλος της 5ης σεζόν- ήδη γίνεται λόγος για το τι θα ακολουθήσει στην αγαπημένη ιστορία, η οποία γίνεται όλο και πιο δημοφιλής.

Ο δημιουργός Steven Knight έχει δηλώσει στο Entertainment Weekly από τον Δεκέμβριο ήδη ότι μετά την 6η σεζόν θα ακολουθήσει ταινία. “Το ονομάζω το τέλος της αρχής“, λέει ο Knight για την τελευταία σεζόν. “Θα τελειώσουμε τη σειρά όπως είναι αυτή τη στιγμή, αλλά θα κάνουμε την ταινία, την οποία θα γυρίσουμε σε 18 μήνες, ίσως και λίγο περισσότερο”.

Αλλά ακόμη και αυτό δεν είναι το τέλος της ιστορίας, όσον αφορά τον Knight. “Μετά από αυτό, ανάλογα με το πώς θα μπει στη θέση της η δομή της ταινίας, θα θέσουμε σε κίνηση κάποια spin-off που θα είναι μέρος του ίδιου σύμπαντος”, μας λέει.

Ο Knight δεν θα δώσει ακόμα λεπτομέρειες για το τι θα μπορούσαν να αφορούν αυτά τα spin-offs, αλλά ακούγεται ότι το τέλος του Peaky Blinders θα μπορούσε να είναι η αρχή ενός μεγαλύτερου σύμπαντος του Peaky.

Η 6η σεζόν του Peaky Blinders θα κάνει πρεμιέρα στο BBC One την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου και θα ακολουθήσει στο Netflix σε μεταγενέστερη ημερομηνία.

Ακολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook ★ Instagram ★ Twitter ★ Spotify

Διαβάστε επίσης: