Ο δημιουργός των Sopranos ενοχλήθηκε που τόσοι πολλοί fans ήθελαν τον Tony να σκοτώνεται στο φινάλε της σειράς.

Από EW Staff
04 Νοεμβρίου, 2021 @ 14:10

Παρότι ο δημιουργός της σειράς The Sopranos, David Chase, δηλώνει πως δεν είχε ιδέα ότι το φινάλε της το 2007 θα προκαλούσε τόσες αντιδράσεις, υπήρξε μια λεπτομέρεια στην αντίδραση των fans που τον ενόχλησε αρκετά.

Σε πρόσφατη συνέντευξη του στο Hollywood Reporter, ο βραβευμένος με Emmy σεναριογράγος είπε:  «Ήταν εξαιρετικά ενοχλητικό το πόσο πολλοί άνθρωποι ήθελαν να δουν τον Tony να σκοτώνεται. Με ενόχλησε αρκετά αυτό».

Το τελευταίο επεισόδιο των Sopranos, ολοκληρώθηκε με τον Tony (James Gandolfini) και την οικογένεια του να δειπνούν σε ένα εστιατόριο στο New Jersey, σκηνή η οποία κόβεται και αντικαθίσταται από ένα μαύρο πλάνο. Έκτοτε, υπάρχει μέχρι και σήμερα μεγάλο debate για το πώς τελείωσε η σειρά. 

Η συζήτηση γύρω από την μοίρα του Tony, εκανε τον Chase να αναρωτηθεί: «Για το Θεό, παρακολουθούσατε αυτόν τον τύπο για επτά χρόνια και το γνωρίζω πως είναι εγκληματίας. Αλλά μην μου πείτε πως δεν τον αγαπήσατε κατά κάποιο τρόπο, μην μου πείτε πως δεν πήρατε ποτέ το μέρος του. Και τώρα θέλετε να τον δείτε να σκοτώνεται; Επιθυμείτε δικαίωση; Αν αυτό θέλετε τότε οι εγκληματίες είστε εσείς!» 

Ο ίδιος συνεχίζει τη δήλωση του, λέγοντας πως ο αρχικός στόχος ήταν όντως να σκοτωθεί ο Tony στο φινάλε της επιτυχημένης σειράς. Ωστόσο, μια μέρα, δύο χρόνια πριν την ολοκλήρωση της, οδηγώντας έξω από το Ocean Park Boulevard, είδε ένα μικρό εστιατόριο και σκέφτηκε πως θα ήταν ωραίο ο Tony να έρθει μια μέρα σε αυτό το μέρος. Αυτή του η σκέψη, έμελλε να καθορίσει και το φινάλε που τόσο συζητήθηκε. 

Aκολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook
★ Instagram
★ Twitter

instafeed

Διαβάστε επίσης: