Η υπόθεση της ταινίας είναι εμπνευσμένη από την ινδική μυθολογία και τον θεό Hanuman.

Από EW Staff
16 Μαρτίου, 2021 @ 13:33

O υποψήφιος για Όσκαρ ηθοποιός Dev Patel ετοιμάζεται να κάνει το σκηνοθετικό του ντεμπούτο με την ταινία “Monkey Man” και το Netflix αγόρασε τα αποκλειστικά δικαιώματα προβολής, προσφέροντας το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 30 εκατομμυρίων δολαρίων.

Η υπόθεση του φιλμ του Patel είναι εμπνευσμένο από την ινδική μυθολογία και τον θεό Hanuman, που ήταν μισός άνθρωπος και μισός μαϊμού. Το σενάριο συνυπογράφουν Paul Angunawela και John Collee και στο καστ θα δούμε εκτός από τον Patel, τους ηθοποιούς Sharlto Copley, Sobhita Dhulipala και Sikandar Kher.

Ο Άγγλος ηθοποιός Dev Patel ξεκίνησε την καριέρα του στη βρετανική τηλεοπτική σειρά Skins, χωρίς να διαθέτει εμπειρία στην υποκριτική και η φήμη του απογειώθηκε το 2008 με τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο εξαιρετικό φιλμ Slumdog Millionaire. Έκτοτε, επιλέγει προσεκτικά τους ρόλους του κερδίζοντας τη συμπάθεια κοινού και κριτικών, ενώ το 2017 προτάθηκε για Όσκαρ Β’ Ανδρικού Ρόλου για την ταινία Lion του Garth Davis.

Τα γυρίσματα του “Monkey Man” ολοκληρώθηκαν πρόσφατα, οπότε σύντομα θα ανακοινωθεί από το Netflix και η επίσημη ημερομηνία πρεμιέρας.

Διαβάστε επίσης: