Ο Dave Chappelle, έδωσε απάντηση στις αντιδράσεις που δημιουργήθηκαν για την standup εκπομπή του στο Netflix, “The Closer”, η οποία κατακρίθηκε για προαγωγή μίσους προς τους διεμφυλικούς ανθρώπους.

Από EW Staff
26 Οκτωβρίου, 2021 @ 16:06

Πιο συγκεκριμένα, ο Dave Chappelle δημοσίευσε ένα πεντάλεπτο βίντεο κλιπ, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στο οποίο αρνήθηκε τους ισχυρισμούς ότι δέχτηκε πρόσκληση για ανοιχτή συζήτηση από τους LGBT+ εργαζομένους του Netflix και την αρνήθηκε. 

Όλα ξεκίνησαν όταν ο ίδιος, πριν σχεδόν ένα μήνα, στα πλαίσια του προγράμματος που φιλοξενεί η γνωστή πλατφόρμα, τάχθηκε υπέρ παλαιότερης δήλωσης της γνωστής συγγραφέως J.K.Rowling, η οποία επίσης έχει προβεί στο παρελθόν σε ομοφοβικές δηλώσεις, λέγοντας πως κάπου θα πρέπει να σταματήσει το φαινόμενο των transgenders, αφού το ανθρώπινο είδος, διαιωνίζεται μόνο ανάμεσα στα γυναικεία πόδια. 

 «H συγκεκριμένη δήλωση δεν αληθεύει», είπε στο βίντεο που τράβηξε σε παράστασή του στο Nashville. «Αν με είχαν καλέσει, θα είχα αποδεχτεί την πρόσκληση. Παρότι είμαι αρκετά μπερδεμένος σχετικά με το τί ακριβώς θα συζητούσαμε. Είπα ότι είπα και προς Θεού, άκουσα ότι είχατε να πείτε και εσείς. Πώς θα μπορούσα να μην; Δηλώσατε πως επιθυμείτε ένα ασφαλές εργασιακό περιβάλλον στο Netflix. Από ότι φαίνεται ωστόσο, μάλλον είμαι ο μόνος που δεν μπορεί να πατήσει το πόδι του στο γραφείο πια».

Λίγο πριν αφήσει τη σκηνή, ολοκλήρωσε, θέτοντας το ερώτημα που κάνουμε και εμείς οι ίδιοι: «Με ακυρώνετε από το Netflix ή όχι;»

instafeed

Aκολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook
★ Instagram
★ Twitter

Διαβάστε επίσης: