Το "No Time to Die" σηματοδοτεί ένα τέλος εποχής για τον ηθοποιό και τη δική του εκδοχή του εμβληματικού κατάσκοπου.

Από EW Staff
07 Οκτωβρίου, 2021 @ 18:00

Ο Daniel Craig απαθανατίζεται για την ερμηνεία του ως James Bond όχι μόνο στην οθόνη, αλλά και στους δρόμους του Χόλυγουντ. Ο ηθοποιός είναι η 2.704η διασημότητα που λαμβάνει ένα αστέρι στο πολυπόθητο Walk of Fame – και μάλιστα, δίπλα στον θρυλικό ηθοποιό Roger Moore, που έχει επίσης υποδυθεί τον Bond στο παρελθόν.

“Ο Daniel Craig είναι ένα βρετανικό πολιτιστικό σύμβολο, όπως και ο James Bond, ο άνθρωπος που έχει υποδυθεί σε πέντε ταινίες του 007. Είμαστε ενθουσιασμένοι που τοποθετούμε το αστέρι του στο Walk of Fame δίπλα στο αστέρι ενός άλλου διάσημου ηθοποιού, ο οποίος επίσης ενσάρκωσε τον James Bond, δηλαδή του Roger Moore”, δήλωσε η Ana Martinez, παραγωγός του Hollywood Walk of Fame. “Οι θαυμαστές θα ενθουσιαστούν όταν δουν ότι τα αστέρια τους βρίσκονται τοποθετημένα στην 7007 Hollywood Boulevard!”.

Το “No Time To Die”, το οποίο κυκλοφορεί ήδη στους κινηματογράφους και σημειώνει μια πολύ καλή εισπρακτική επιτυχία, παρά τη μεγάλη καθυστέρηση εξαιτίας του covid-19, σηματοδοτεί το τέλος μιας εποχής για τον Craig, ο οποίος έγινε παγκόσμια γνωστός από τη συμμετοχή του στο “Casino Royale” του 2006, ενώ στη συνέχεια έπαιξε τον εμβληματικό κατάσκοπο σε ακόμη τέσσερις ταινίες, συμπεριλαμβανομένων των “Quantum of Solace”, “Skyfall” και “Spectre”.

“Θα μου λείψουν όλα, νομίζω. Θα μου λείψει η συνεργασία. Θέλω να πω, ελπίζω ότι θα συνεχίσω να δουλεύω και θα έχω πολλές άλλες υπέροχες δουλειές, αλλά δεν θα είναι ποτέ το ίδιο”, είπε ο Craig στο EW για την αποχώρηση του από τον χαρακτήρα και το franchise. “Εκτός από τις ταινίες της Marvel, δεν υπάρχουν ταινίες τόσο μεγάλες όσο αυτή. Είχα το προνόμιο να εμπλακώ σε αυτήν”.

Πίσω στην Ελλάδα, η ταινία συνεχίζεται να προβάλλεται στις κινηματογραφικές αίθουσες, τοποθετώντας την και με τη βούλα ανάμεσα στις πιο αναμενόμενες κυκλοφορίες της χρονιάς – και στη συνέχεια, επιτυχίες.

Aκολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook
★ Instagram
★ Twitter

Διαβάστε επίσης: