Ο οποίος εγκατέλειψε την εκκλησία για τα ναρκωτικά.

Από EW Staff
25 Αυγούστου, 2021 @ 18:40

Σύμφωνα με το Deadline, η εταιρεία παραγωγής New Regency κατάφερε να εξασφαλίσει τα δικαιώματα του “The Church of Living Dangerously“, του David Kushner.

Αυτή τη στιγμή η παραγωγή βρίσκεται στη διαδικασία της κινηματογραφικής μεταφοράς, στη συγγραφή του οποίου συμμετείχε και ο Charles Randolph, ενώ βρέθηκε μάλιστα και ο πρωταγωνιστής της ταινίας και δεν είναι άλλος από τον… Christian Bale

Ο ηθοποιός υπέγραψε πρόσφατα για τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο επερχόμενο δράμα, ενώ θα έχει επίσης και τον ρόλο του παραγωγού. Αυτή θα είναι η τελευταία συνεργασία του ηθοποιού με την New Regency, αφού ανέλαβε πρόσφατα και την παραγωγή της νέας ταινίας του David O. Russell. 

Αρχικά η ιστορία του “The Church of Living Dangerously” ήταν μόνο ένα άρθρο στην Vanity Fair από τον David Kushner. Αφορά τον ιερέα John Lee Bishop, ο οποίος μπήκε σε ένα από τα μεγαλύτερα μεξικανικά καρτέλ και έγινε ο μεγαλύτερος έμπορος ναρκωτικων στην Αμερική. Η δύσκολη παιδική του ηλικία και τα τραυματικά βιώματά του, θα περιγράφονται αναλυτικά μέσα στην ταινία. 

Ο λόγος που τον οδήγησε στην παρανομία ήταν η ανακάλυψη ότι ο γιος του, ήταν εθισμένος στην μεθαμφεταμίνη. Έκτοτε, προσπάθησε μέσω της βιωματικής μεθόδου να κατανοήσει την επιρροή που ασκούσαν τα ναρκωτικά στο παιδί του.

Βέβαια, τα αποτελέσματα δεν ήταν αυτά, που περίμενε, καθώς όχι μόνο κατανόησε τον εθισμό του γιου του, αλλά τον ασπάστηκε κιόλας. Όταν οι αρχές, τον συνέλαβαν για κατοχή και εμπόριο ναρκωτικών, δεν μπόρεσε να αρνηθεί τις κατηγορίες κι έτσι οδηγήθηκε για πέντε χρόνια στην φυλακή. 

Την παραγωγή έχουν αναλάβει οι Randolph, Kushner και Margaret Riley σε συνεργασία με τους Ellen Goldsmith Vein και Eric Robinson. 

Aκολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook
★ Instagram
★ Twitter

Διαβάστε επίσης: