«Είχα μια εκπληκτική πορεία ως παρουσιαστής του Bachelor και τώρα είμαι ενθουσιασμένος να ξεκινήσω ένα νέο κεφάλαιο».

Από EW Staff
09 Ιουνίου, 2021 @ 12:24

O Chris Harrison δεν θα είναι πια ο οικοδεσπότης του ριάλιτι Bachelor, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του ΑΒC. Ο παρουσιαστής παρουσίασε την προηγούμενη εβδομάδα την τελευταία του «τελετή των ρόδων», μετά από 20 χρόνια.

«Ο Chris Harrison αποχωρεί από τη θέση του παρουσιαστή του Bachelor. Τον ευχαριστούμε για τη συμβολή του τα τελευταία 20 χρόνια και του ευχόμαστε τα καλύτερα στο νέο του ταξίδι», γράφει η ανακοίνωση του ABC.

Η αποχώρηση του επιβεβαιώνεται λίγες ώρες μετά την είδηση ότι ο παρουσιαστής «πιθανότατα» θα εγκαταλείψει το ριάλιτι. Όπως αναφέρουν ξένα δημοσιεύματα, το συμβόλαιο του Harrison με την εταιρεία παραγωγής έφτασε στο τέλος του, και μάλιστα δικαιούται μία μεγάλη αποζημίωση, λόγω μιας συμφωνίας που είχε κάνει νωρίτερα με τους παραγωγούς. Κανένας εκπρόσωπος όμως, δεν το έχει επιβεβαιώσει ακόμα.

Σε πρόσφατη δημοσίευση του στο Instagram ο παρουσιαστής αποχαιρέτησε με την σειρά του το ριάλιτι, γράφοντας: «Είχα μια εκπληκτική πορεία ως παρουσιαστής του Bachelor και τώρα είμαι ενθουσιασμένος να ξεκινήσω ένα νέο κεφάλαιο. Είμαι ευγνώμων για τις αναμνήσεις που φτιάξαμε μαζί. Ενώ λοιπόν το 20ετές μου ταξίδι τελειώνει εδώ, οι φιλίες που έκανα θα κρατήσουν μια ζωή».

Η αποχώρηση πάντως του παρουσιαστή ανακοινώνεται τρεις μέρες μετά τη δημόσια απολογία του στο κοινό, επειδή «μίλησε για ένα θέμα το οποίο προωθεί τον ρατσισμό»

Διαβάστε επίσης: