Ο διάσημος ράπερ απασχολεί συχνά την αστυνομία τα τελευταία χρόνια.

Από EW Staff
22 Ιουνίου, 2021 @ 12:23

Για βίαιη συμπεριφορά κατηγορείται για άλλη μία φορά ο Chris Brown. Μία γυναίκα κατήγγειλε τον διάσημο ράπερ για ξυλοδαρμό, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ξένου Τύπου. 

Όπως ισχυρίστηκε, η επίθεση έλαβε χώρα στο σπίτι του στο San Fernando Valley, το περασμένο Σαββατοκύριακο. Ο ράπερ χτύπησε δυνατά τη γυναίκα στο κεφάλι, ενώ ένα τμήμα των πρόσθετων μαλλιών που είχε, ξεκόλλησε. 

Αυτό ήταν και το μόνο αποδεικτικό στοιχείο που είχε για την υπόθεση, ενώ δεν έφερε κανένα άλλο σημάδι κακοποίησης πάνω της. Αφού λοιπόν, η αστυνομία δεν μπόρεσε να συλλάβει τον Chris Brown, φρόντισαν να του γράψουν μία -όχι και τόσο καλή- αναφορά. Κατέγραψαν το περιστατικό ως «βίαιη συμπεριφορά και ξυλοδαρμό» και ο ράπερ θα έρθει τελικά, αντιμέτωπος μόνο με ένα μικρό ποσό, ως αποζημίωση στην γυναίκα. 

Ακόμα δεν είναι σαφές αν θα απαγγελθούν κατηγορίες στον ράπερ, δεδομένων και των προηγούμενων καταγγελιών που έχουν γίνει από άλλες γυναίκες. Ανάμεσα σε αυτές και η πρώην του, Rihanna. Τον Φεβρουάριο του 2009 είχαν εμφανιστεί παντού στο διαδίκτυο φωτογραφίες της με σκισμένο χείλος και μώλωπες. Η ίδια τότε εξήγησε πως «είχε έναν καβγά με τον Brown». 

Γενικότερα, ο ράπερ απασχολεί συχνά την αστυνομία, ενώ κατά τον προηγούμενο μήνα, τον είχαν επισκεφτεί ξανά στο σπίτι του, καθώς η κατάσταση στο πάρτι του είχε ξεφύγει τόσο πολύ, που χρειάστηκε να μεσολαβήσουν για να το «διαλύσουν».

Διαβάστε επίσης: