Από EW Staff
23 Αυγούστου, 2022 @ 11:15
F0 31133F192FAD Ο Channing Tatum & η Zoe Kravitz είναι ζευγάρι. Φωτογραφίες από διακοπές στην Ιταλία αλλά και μία συνέντευξη της Kravitz στο ELLE επιβεβαιώνουν το γεγονός.

Η Zoë Kravitz βρίσκεται σε μία από τις πιο δημιουργικές της στιγμές, τόσο  επαγγελματικά όσο και προσωπικά, χάρη στον Channing Tatum που πρωταγωνιστεί στο σκηνοθετικό της ντεμπούτο με το θρίλερ «Pussy Island» αλλά και στη ζωή της εδώ και έναν χρόνο.

IMG 9072

Στο εξώφυλλο του περιοδικού της Wall Street Journal

Η 33χρονη ηθοποιός και πλέον και σκηνοθέτης μιλώντας σε συνέντευξή της στο WSJ. Magazine είπε για τον Tatum: «Είμαι πραγματικά ευγνώμων που αυτή η ταινία τον έφερε στη ζωή μου με αυτόν τον τρόπο», ενώ για τον ρόλο του στην ταινία είπε ότι ήθελε «κάποιον που δεν είχε παίξει ποτέ πριν έναν σκοτεινό χαρακτήρα, γιατί νομίζω ότι είναι συναρπαστικό να βλέπεις κάποιον να τον υποδύεται. Κυρίως ένα αγόρι της διπλανής πόρτας…».

IMG 9073

Αποκαλυπτική η Ζoe Kravitz στο βρετανικό ELLE!
IMG 9074

Στο αμερικανικό εξώφυλλο του ELLE!

«Ένιωσα, πριν τον γνωρίσω, ότι ήταν φεμινιστής και ότι δεν φοβόταν να εξερευνήσει αυτό το πεδίο. […] Γι’ αυτό με τράβηξε και ήθελα να συναντηθώ μαζί του. Και είχα δίκιο» κατέληξε η ερωτευμένη κόρη του Lenny Kravitz και της Lisa Bonet.

IMG 9075

Ο Channing Tatum στο εξώφυλλο Entertainment Weekly για τον θρυλικό Magic Mike!

Διαβάστε επίσης: