Από EW Staff
18 Νοεμβρίου, 2022 @ 23:05
IMG 0384 2 O Bradley στο εξώφυλλο του GQ.

IMG 0382

Στη νέα ταινία του Steven Spielberg «Bullitt», ο Bradley Cooper φέρεται να υποδύεται τον αδιάλλακτο ντετέκτιβ του Σαν Φρανσίσκο, Frank Bullitt, χαρακτήρα που ενσάρκωσε ο Steve McQueen στην θρυλική ταινία του 1968. Δεν πρόκειται για το ριμέικ της αρχικής ταινίας αλλά για μια νέα ιδέα με επίκεντρο την χαρακτηριστική προσωπικότητα που έπαιξε ο Steve McQueen, στην ταινία με μια από τις πιο διάσημες και πλέον θεαματικές σκηνές καταδίωξης με αυτοκίνητο στην ιστορία του κινηματογράφου.

IMG 0387

Η ιστορία:

O ντετέκτιβ Φρανκ Μπούλιτ αναλαμβάνει την προστασία του βασικού μάρτυρα σε μια υπόθεση κατά της Μαφίας. Οταν εκείνος δολοφονείται, o Μπούλιτ αποφασίζει να βρει τον ένοχο! Η ταινία βραβεύτηκε με δύο Οσκαρ μοντάζ και ήχου.

Σήμερα:

Έγκυρες πηγές είναι κατηγορηματικές σχετικά με το ότι δεν πρόκειται για ριμέικ της αρχικής ταινίας αλλά για μια νέα ιδέα με επίκεντρο τον κλασικό χαρακτήρα. Στην αυθεντική ταινία, ο Frank Bullitt είναι ένας ανόητος αστυνομικός του Σαν Φρανσίσκο που αναζητά τον αρχηγό της μαφίας που σκότωσε έναν βασικό μάρτυρα σε μία εγκληματική υπόθεση. Θεωρείται ένας από τους πιο εμβληματικούς ρόλους του McQueen. Πηγές επίσης προσθέτουν ότι η ταινία είναι ακόμα σε εξέλιξη.

IMG 0380

Έγραψε ιστορία ο Cooper με το A Star Is Born και αδικήθηκε από την Ακαδημία των Όσκαρ όσο κανείς.

IMG 0383

Διαβάστε επίσης: