«Μερικές φορές ξεχνάω ότι είναι η Gwen Stefani»

Από EW Staff
26 Μαΐου, 2021 @ 14:35

Ο Blake Shelton, τραγουδιστής της country και κριτής στο σόου ταλέντων “The Voice”, αποκάλυψε στο Absolute Radio Country, ότι η σχέση του με την αρραβωνιαστικιά του Gwen Stefani, τον έκανε πιο ώριμο και πιο υπομονετικό με τους ανθρώπους.

Μιλώντας στην Jasmine Sadry στο “The Nashville Show”, ο Shelton μίλησε για το τι έχει αλλάξει στη ζωή του από τη στιγμή που βρέθηκε η Gwen στο πλευρό του:

«Νομίζω ότι έχω γίνει λίγο πιο ώριμος και πιο υπομονετικός με τους ανθρώπους. Αυτό συμβαίνει επειδή η Gwen έχει πάντα έναν τρόπο να βλέπει τα πράγματα από διαφορετικές οπτικές γωνίες και, μία από αυτές είναι η οπτική του άλλου ατόμου και γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό. Όποτε συμβαίνει οτιδήποτε, μια αναποδιά στην επαγγελματική ή στην προσωπική ζωή της, δουλεύει με τον συγκεκριμένο τρόπο σκέψης κι έτσι ενώ πάντα πίστευα ότι έχω δίκιο σε ό, τι λέω, τώρα σκέφτομαι διαφορετικά».

Η παρουσιάστρια ρώτησε επίσης τον Blake ποιο είναι το αγαπημένο του πράγμα στη σχέση του με τη σύντροφό του κι εκείνος απάντησε:

«Το αγαπημένο μου πράγμα είναι που μερικές φορές ξεχνάω ότι είναι η Gwen Stefani και κυριολεκτικά σήμερα το πρωί, πριν από τριάντα λεπτά ήθελα να κάνω τεστ Covid στο σπίτι κι ένα κορίτσι που μου έδωσε το τεστ στην πόρτα, είδε την Gwen που μου μιλούσε και φεύγοντας μου είπε ευχαριστώ που με άφησες να τη δω. Της είπα τι εννοείς γιατί δεν καταλάβαινα και εκείνη μου είπε ότι είδε την Gwen και θέλησε να με ευχαριστήσει. Η Gwen έχει τρομερή επίδραση στους ανθρώπους».

Διαβάστε επίσης: