Ο ίδιος υποστηρίζει πως δεν του ταιριάζουν αυτοί οι ρόλοι.

Από EW Staff
27 Οκτωβρίου, 2021 @ 17:05

Και όμως, ο Bill Murray θα συμμετέχει σε ταινία της Marvel!

Ο δημοφιλής ηθοποιός προωθούσε τη νέα του ταινία “The French Dispach”, που σκηνοθέτησε ο Wes Anderson, και δίνοντας συνέντευξη στο γερμανικό Frankfurter Allgemeine Zeitung, αποκάλυψε κατά λάθος πως πρόσφατα γύρισε κάποιες σκηνές στην επερχόμενη ταινία “Ant-Man and the Wasp: Quantumania” της Marvel. 

Ο Murray ρωτήθηκε για τις συνεργασίες του με τον Anderson, τη Sofia Coppola και τον Jim Jarmusch και για το αν θεωρεί σημαντικό για εκείνον να συνεργάζεται με σκηνοθέτες που γνωρίζει και συμπαθεί. Ο ηθοποιός απάντησε και είπε: “Ξέρετε… συμμετείχα πρόσφατα σε μια ταινία της Marvel. Την ίδια στιγμή φάνηκε να μετανιώνει για αυτή του την αποκάλυψη, συνεχίζοντας: “Μάλλον δεν θα σας πω περισσότερα, αλλά δεν πειράζει”. 

Ο ίδιος δήλωσε πως, αν και το σύμπαν της Marvel δεν ταιριάζει στον ίδιο, ήταν ενθουσιασμένος που θα έπαιρνε μέρος στην ταινία του Peyton Reed. “Σε κάθε περίπτωση, η επιλογή μου αυτή εξέπληξε τον κόσμο. Όμως, για μένα τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Γνώρισα τον σκηνοθέτη και τον συμπάθησα πάρα πολύ. Είναι αστείος, χαμηλών τόνων, δηλαδή αυτά που θες από έναν σκηνοθέτη. Έτσι, λοιπόν, δέχτηκα το ρόλο, παρόλο που δεν με ενδιαφέρουν βασικά οι ιστορίες αυτού του είδους από την πλευρά μου ως ηθοποιός”, είπε ο ίδιος.

Όμως, σε αντίθεση με το υπόλοιπο καστ της ταινίας, οι οπαδοί της Marvel δεν είναι βέβαιο πως θα ξαναδούν τον Murray σε μια αντίστοιχη ταινία. “Ας το θέσω απλά: ο σκηνοθέτης φάνηκε καλός άνθρωπος και έμαθα επιτέλους πώς είναι να παίζεις σε μια ταινία της Marvel”, είπε στη συνέντευξη. “Αυτή η εμπειρία μου μάλλον δεν θα επαναληφθεί”

Aκολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook
★ Instagram
★ Twitter

instafeed

Διαβάστε επίσης: