Η πανδημία COVID-19 ήταν ο λόγος που τα ξαναβρήκαν.

Από EW Staff
24 Φεβρουαρίου, 2022 @ 12:52
Stiller-Taylor Photo: Shutterstock

Στην περίπτωση του Ben Stiller και της Christine Taylor, η πανδημία αποδείχθηκε ο δρόμος της επανένωσης.

Το ζευγάρι, που ήταν παντρεμένο για 17 χρόνια, χώρισε το 2017. Αλλά σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Esquire, ο Stiller επιβεβαίωσε ότι το ζευγάρι έκτοτε τα ξαναβρήκε.

Ο ίδιος εξηγεί ότι η επανασύνδεσή τους προήλθε από την κοινή τους απόφαση να μετακομίσει ξανά ο ίδιος στο οικογενειακό σπίτι -το ζευγάρι ζούσε χωριστά- τις πρώτες ημέρες της πανδημίας και του επακόλουθου αποκλεισμού. Η Taylor και ο Stiller συμφώνησαν ότι ήταν ο καλύτερος τρόπος για να είναι κοντά στα παιδιά τους, την Ella και την Quinn.

“Στη συνέχεια, με την πάροδο του χρόνου, εξελίχθηκε”, είπε. “Χωρίσαμε και τα ξαναβρήκαμε και είμαστε χαρούμενοι γι’ αυτό. Ήταν πραγματικά υπέροχο για όλους μας. Απροσδόκητο και ένα από τα πράγματα που προέκυψαν από την πανδημία”.

Ο Stiller παρουσιάζει  την σχέση τους  με έναν διαφορετικό τρόπο. “Πριν από μερικά χρόνια, συνειδητοποίησα ότι δεν μου αρέσει η ιππασία”, είπε. “Αν υπάρχει μια ευκαιρία να κάνω ιππασία, μάλλον δεν θα την κάνω. Τώρα, μου αρέσουν τα άλογα! Νομίζω ότι είναι όμορφα. Μου αρέσει να τα χαϊδεύω. Μου αρέσει να βλέπω ανθρώπους να ιππεύουν άλογα, μου αρέσει να βλέπω τα παιδιά μου να ιππεύουν άλογα. Απλά δεν μου αρέσει πραγματικά να ιππεύω άλογα. Και όταν το ξέρεις αυτό, εξοικονομείς πολλή ενέργεια”.

“Οπότε, ναι, νομίζω ότι σεβόμαστε τους τρόπους με τους οποίους μοιάζουμε και τους τρόπους με τους οποίους διαφέρουμε”, συνέχισε. “Και νομίζω ότι αποδεχόμενος αυτό, μπορείς πραγματικά να εκτιμήσεις κάποιον περισσότερο, επειδή δεν προσπαθείς να τον κάνεις να αλλάξει για σένα. Μόλις το αποδεχτείς αυτό, εξοικονομείς πολλή ενέργεια. ‘Αυτό είναι κάτι που λειτουργεί για μένα, αυτό είναι κάτι που δεν λειτουργεί για μένα’. Αν έχετε αυτό το επίπεδο εμπιστοσύνης με τον σύντροφό σας, ξέρετε ότι το να λέω εγώ ‘δεν μου αρέσει να κάνω αυτό το πράγμα’ δεν σημαίνει ότι λέω ‘δεν μου αρέσεις’. “

Η γνωριμία τους

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2000, μετά τη γνωριμία τους σε ένα επεισόδιο του Fox που δεν προβλήθηκε ποτέ, το Heat Vision and Jack. Έχουν συνεργαστεί πολύ συχνά, μεταξύ άλλων στις ταινίες Dodgeball, Zoolander, Tropic Thunder, Zoolander 2, και τη σειρά Arrested Development.

Ακολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook ★ Instagram ★ Twitter ★ Spotify

Διαβάστε επίσης: