Ο Batman αναγκάζεται να αποκαλύψει το πραγματικό του πρόσωπο.

Από EW Staff
13 Δεκεμβρίου, 2021 @ 11:11
BATMAN

Ο Bruce Wayne του Robert Pattinson έχει να αντιμετωπίσει έναν supervillain stalker στο νέο τρέιλερ που έδωσε στη δημοσιότητα η ιαπωνική εταιρεία διανομής, για την επερχόμενη ταινία «The Batman» του Matt Reeves. Τοποθετημένο στα πρώτα χρόνια της καριέρας του Bruce ως Batman, η ταινία περιλαμβάνει τον Paul Dano ως Edward Nashton, γνωστό και ως The Riddler, ο κύριος αντίπαλός του — που θα κάνει σχεδόν τα πάντα για να τραβήξει την προσοχή του Bruce.

Να δολοφονήσει έναν πολιτικό; Θα το κάνει. Να μπει οδηγώντας μέσα σε μια κηδεία; Ο Riddler μπορεί. Να κατασκευάσει ένα κολάζ με αποκόμματα εφημερίδων για τον Bruce Wayne με τα μάτια του γδαρμένα στις φωτογραφίες; Ο Riddler έχει την δεξιοτεχνία να το κάνει. Δεν θα ήταν καθόλου περίεργο αν είχε φτιάξει και ένα ομοίωμα του Bruce από χρησιμοποιημένες τσίχλες όπως η Helga στο “Hey Arnold!”

Αυτές οι γελοιότητες τελικά καταφέρνουν να τραβήξουν την προσοχή του Batman, όπως φαίνεται στο νέο τρέιλερ, το οποίο κάνει εμφανές ότι οι προκλήσεις του Riddler ωθούν τον Batman να αποκαλύψει το πραγματικό του πρόσωπο.

Ακολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook ★ Instagram ★ Twitter ★ Spotify

Διαβάστε επίσης: