Όπως ανακοίνωσε το Netflix, τα γυρίσματα ξεκινάνε σύντομα.

Από EW Staff
06 Αυγούστου, 2021 @ 08:00

Αν και έχουμε πολύ καιρό να ακούσουμε νέα για την επερχόμενη ρομαντική κομεντί, που θα πρωταγωνιστήσει η Reese Witherpoon με τον τίτλο “Your Place or Mine“, τελικά άξιζε τον κόπο η αναμονή.

Όπως ανακοίνωσε το Netflix, τα γυρίσματα ξεκινάνε σύντομα, καθώς βρέθηκε επιτέλους ο ηθοποιός, που θα πρωταγωνιστήσει δίπλα στη Witherspoon και δεν είναι άλλος από τον αγαπημένο… Aston Kutcher.

Μάλιστα, αναφέρθηκε πως αυτό το project θα είναι και η τελευταία συνεργασία του ηθοποιού με τη διάσημη πλατφόρμα streaming, μετά το The Ranch.

H Reese Witherspoon εκτός από τον πρωταγωνιστικό ρόλο, θα αναλάβει και χρέη παραγωγού στην εν λόγω ταινία, ενώ το budget, που έχει δοθεί για την παραγωγή ανέρχεται στα 900 εκατ. δολάρια συνολικά.

Η πλοκή ακολουθεί δύο κολλητούς (Reese Witherspoon – Aston Kutcher), οι οποίοι έχουν μία τεράστια απόσταση μεταξύ τους, αφού ζουν στις απέναντι όχθες. Όμως, οι ζωές τους θα αλλάξουν εντελώς, όταν τελικά αποφασίζουν να ανταλλάξουν σπίτια για μία εβδομάδα.

Το σενάριο της ταινίας, όπως και τη σκηνοθεσία, θα αναλάβει η δημιουργός του The Devil Wears Prada, Aline Brosh McKenna. Στην παραγωγή της ταινίας θα συμμετέχουν επίσης οι Jason Bateman (Ozark) και Michael Costigan.

Η Reese Witherspoon είναι γνωστή για τους ρόλους της σε ρομαντικές κομεντί, καθώς έχει γνωρίσει τεράστια επιτυχία από τις συμμετοχές της στα Election, Legally Blonde, Sweet Home Alabama, Just Like Heaven, Four Christmases, How Do You Know και This Means War.

Διαβάστε επίσης: