Κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από 23 Σεπτεμβρίου από τις Εκδόσεις Μεταίχμιο.

Από EW Staff
24 Σεπτεμβρίου, 2021 @ 16:15

Το βιβλίο “Ο Άρχοντας της Ζήλιας και Άλλες Ιστορίες” του Jo Nesbo, έρχεται από τις 23 Σεπτεμβρίου, στις προθήκες όλων των βιβλιοπωλείων από τις Εκδόσεις Μεταίχμιο.
Σε μετάφραση της Κρυστάλλης Γλυνιαδάκη, έρχεται η ευρηματική και άκρως τρομακτική συλλογή ιστοριών του “ροκ σταρ” της αστυνομικής λογοτεχνίας που με κάθε νέο του βιβλίο, σπάει και ένα νέο ρεκόρ.

Μέχρι στιγμής, οι πωλήσεις των βιβλίων του Jo Nesbo ξεπερνούν παγκοσμίως τα 50.000.000 αντίτυπα αλλά, αυτήν τη φορά, οι Έλληνες Nesbomaniacs έχουν έναν επιπλέον λόγο να είναι ενθουσιασμένοι, καθώς ο πιο πολυδιαβασμένος συγγραφέας σύγχρονων αστυνομικών περιπετειών, ανοίγει τη συλλογή του με μία ιστορία που εκτυλίσσεται στην αγαπημένη του Κάλυμνο!

Ο αστυνόμος Νίκος Μπαλής, που όλοι τον ξέρουν ως “Άρχοντα της Ζήλιας”, επειδή μπορεί να καταλάβει αν η ζήλια έχει παίξει πρωτεύοντα ρόλο σε μία δολοφονία ή όχι, προσπαθεί να διαλευκάνει μια σχετική υπόθεση: ένα ερωτικό δράμα το οποίο ξεκίνησε σε μια υπερατλαντική πτήση και μπορεί να κρύβει σκοτεινά μυστικά. Επιπλέον, ένας συντετριμμένος πατέρας πρέπει τώρα να αποφασίσει αν η εκδίκηση χωρά σε έναν κόσμο όπου τα πάντα έχουν αλλάξει, μετά την κοινωνική κατάρρευση που έφερε η πανδημία, μια γυναίκα ξεπερνά επιτέλους τα θέματα οικειότητας που αντιμετωπίζει, μέσω μιας σκοτεινής σχέσης με τον ηδονοβλεψία γείτονά της κι ένας πληρωμένος δολοφόνος ανταγωνίζεται το σημαντικότερο αντίπαλό του, έναν επίσης δολοφόνο, στο επικίνδυνο παιχνίδι της επιβίωσης.

Σε όλες τις περιπτώσεις, η αγωνία κορυφώνεται σελίδα τη σελίδα και οι ανατροπές διαδέχονται η μία την άλλη (αφού αυτό είναι το μεγαλύτερο χάρισμα του Νορβηγού συγγραφέα), σε ιστορίες που μιλάνε για ασίγαστη απληστία, αδίστακτους εραστές και αδυσώπητες μοίρες.

Aκολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook
★ Instagram
★ Twitter

Διαβάστε επίσης: