Ο ίδιος ορκίζεται ότι είναι όλο στημένο.

Από EW Staff
21 Φεβρουαρίου, 2022 @ 14:47
SimonLeviev 1

Ο φερόμενος ως Tinder Swindler επιμένει στους ισχυρισμούς του περί αθωότητάς του – παρά τα στοιχεία εναντίον του στο νέο συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ του Netflix.

Ο Simon Leviev μιλάει σε μια νέα συνέντευξη στο Inside Edition, υποστηρίζοντας ότι το Tinder Swindler δεν είναι αληθινή ιστορία. “Το παρουσιάζουν ως ντοκιμαντέρ, αλλά στην πραγματικότητα, είναι όλο φτιαχτό”, λέει στη συνέντευξη.

Ο Leviev (κατά κόσμον Shimon Hayut) είναι ο πρωταγωνιστής του δίωρου ντοκιμαντέρ του Netflix που τον κατηγορεί ότι απέσπασε περίπου 10 εκατομμύρια δολάρια από γυναίκες που γνώρισε μέσω του Tinder. Τρεις από αυτές τις γυναίκες – η Cecilie Fjellhøy, η Pernilla Sjöholm και η Ayleen Charlotte – προχώρησαν σε συνεντεύξεις, λέγοντας ότι ισχυρίστηκε ότι είναι ο γιος του Ισραηλινού δισεκατομμυριούχου Lev Leviev και είπε ψέματα για την καριέρα και τα οικονομικά του για να κερδίσει την εμπιστοσύνη τους πριν τις εξαπατήσει για εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια.

Η φυλάκισή του

Τον Δεκέμβριο του 2019, καταδικάστηκε σε 15 μήνες φυλάκιση μετά την καταδίκη του για απάτη, κλοπή και πλαστογραφία, αλλά αποφυλακίστηκε πέντε μήνες αργότερα λόγω καλής συμπεριφοράς. Μετά την αποφυλάκισή του, ο Leviev επέστρεψε στο Tinder, αλλά τελικά η είσοδος του στη συγκεκριμένη εφαρμογή γνωριμιών απαγορεύτηκε, μετά την πρεμιέρα του Ντοκιμαντέρ.

Αλλά ο Leviev επιμένει ότι δεν είναι ένας κατά συρροή απατεώνας. “Δεν είμαι απατεώνας του Tinder”, λέει ενώ κάθεται δίπλα στη “νέα σύντροφό του” κατά τη διάρκεια της συνέντευξης. “Ήμουν απλώς ένας εργένης που ήθελε να γνωρίσει μερικά κορίτσια στο Tinder. Δεν είμαι αυτό το τέρας”.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook ★ Instagram ★ Twitter ★ Spotify

Διαβάστε επίσης: