Η νέα σειρά Ντοκιμαντέρ του Netflix The Tinder Swindler ώθησε τον θύτη της υπόθεσης να διαγράψει τον λογαριασμό του στο Instagram.

Από EW Staff
08 Φεβρουαρίου, 2022 @ 09:28
SimonLeviev1

Η τελευταία επιτυχία του Netflix, το ντοκιμαντέρ The Tinder Swindler, παρουσιάζει μια ομάδα γυναικών που προσπαθούν να εντοπίσουν έναν χρήστη εφαρμογής γνωριμιών (Tinder) που τις ξεγέλασε και τους απέσπασε εκατομμύρια δολάρια.

Μετά την μεγάλη επιτυχία του docu series, o “απατεώνας του Tinder” Shimon Hayut διέγραψε γρήγορα τον λογαριασμό του στo instagram.

Η σειρά εκτιμά ότι, με τα χρόνια, ο Hayut (γνωστός στα θύματά του ως Simon Leviev) έκλεψε 10 εκατομμύρια δολάρια (7,4 εκατομμύρια λίρες) αφού δελέασε τα θύματά του με πανάκριβα πρώτα ραντεβού (με ιδιωτικά λίαρ τζετς πχ) για να κερδίσει την εμπιστοσύνη τους.

SimonLeviev

Ο Hayut εξέτισε μόλις πέντε μήνες από την ποινή φυλάκισης 15 μηνών. Πριν από τη διαγραφή του λογαριασμού του στο instagram, επικρίθηκε επειδή δημοσίευσε πολυάριθμες φωτογραφίες που απεικονίζουν έναν πλούσιο τρόπο ζωής, συμπεριλαμβανομένων ταξιδιών και επώνυμων ρούχων.

Απέκτησε πολλούς Followers

Ο λογαριασμός του απέκτησε 200.000 ακόλουθους λίγες μέρες μετά τη κυκλοφορία του ντοκιμαντέρ.

Πριν διαγράψει την εφαρμογή, ευχαρίστησε τους ακολούθους του για την «υποστήριξή» τους, προσθέτοντας: «Θα μοιραστώ τη δική μου πλευρά της ιστορίας τις επόμενες μέρες

Στη συνέχεια δήλωσε: «Μέχρι τότε, παρακαλώ να έχετε ανοιχτό μυαλό και καρδιά».

Παρόλα αυτά, η μεγάλη ήρωας της σειράς αποδείχθηκε η Ayleen, ένα από τα θύματά του, η οποία όταν διάβασε την είδηση για τον “απατεώνα που ξεγελούσε γυναίκες”, αποφάσισε να τον εκδικηθεί. Kαθώς εργαζόταν σε μια μεγάλη μάρκα πολυτελών ρούχων, η Ayleen κατάφερε να τον πείσει να της δώσει τα πανάκριβα ρούχα του με την υπόσχεση ότι θα τα πουλήσει στο ebay για λογαριασμό του. Πράγματι εκείνος το έκανε, κομμάτια Gucci και Louis Vuitton, μεταξύ άλλων, αλλά όταν η Ayleen τα πούλησε τελικά και έβγαλε χιλιάδες δολλάρια, δεν του έδωσε ούτε σεντ. Κράτησε τα χρήματα ως αποζημίωση για τα λεφτά που της είχε αποσπάσει με δόλο.

TinderSwindler

Το ντοκιμαντέρ The Tinder Swindler, που κυκλοφόρησε την Τετάρτη (2 Φεβρουαρίου), έχει κάνει ήδη επιτυχία στο Netflix μέσα σε λίγες ημέρες.

Δείτε το τρέιλερ της νέας σειράς:

Ακολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook ★ Instagram ★ Twitter ★ Spotify

Διαβάστε επίσης: