Από EW Staff
24 Ιανουαρίου, 2023 @ 08:27
IMG 1194 O Michael Jackson στο MADISON SQUARE GARDEN (Photo by Richard E. Aaron/Redferns)

Αυτό που όλοι οι θαυμαστές του “βασιλιά της ποπ” περίμεναν χρόνια τώρα είναι γεγονός. 

Η βιογραφία του Michael Jackson αφού έλαβε και τις ευλογίες των κληρονόμων του ξεκινά γυρίσματα για τη Lionsgate μέσα στο 2023 αφού μόλις βρήκε τον σκηνοθέτη της.

IMG 1195 3
IMG 1196
IMG 1197

Ο Antoine Fuqua, σκηνοθέτης των ταινιών «Training Day» και του πιο πρόσφατου «Emancipation» με τον Will Smith, θα σκηνοθετήσει την ταινία Michael την παραγωγή της οποίας έχει αναλάβει ο Graham King, παραγωγός των ταινιών  Departed, The Aviator, Hugo και πρόσφατα της ταινίας Bohemian Rhapsody ενώ το σενάριο έχει αναλάβει να γράψει ο John Logan, σεναριογράφος του Skyfall.

“Οι πρώτες ταινίες της καριέρας μου ήταν μουσικά βίντεο και εξακολουθώ να αισθάνομαι ότι ο συνδυασμός ταινίας και μουσικής είναι κατά βάθος πιο κοντά σε αυτό που είμαι. Για μένα, δεν υπάρχει καλλιτέχνης με τη δύναμη, το χάρισμα και την απόλυτη μουσική ιδιοφυΐα του Michael Jqckson. Επηρεάστηκα να κάνω μουσικά βίντεο παρακολουθώντας τη δουλειά του, ο πρώτος μαύρος καλλιτέχνης που έπαιξε στο MTV. Η μουσική του και αυτές οι εικόνες είναι μέρος της κοσμοθεωρίας μου και η ευκαιρία να πω την ιστορία του στην οθόνη μαζί με τη μουσική με ενθουσίασε.” σχολιάζει ο σκηνοθέτης.

Το Deadline αναφέρει πως «η ταινία δεν θα έχει ως σκοπό να αποκαταστήσει την φήμη του Michael Jackson. Η πολύπλοκη ζωή του είναι αρκετά γνωστή στον κόσμο και δεν θα αγνοηθεί στην ταινία, η οποία θα καλύπτει ολόκληρη την ζωή του μέχρι και τον τραγικό του θάνατο τον Ιούνιο του 2009 σε ηλικία 50 ετών.»

Για να δούμε ποιος θα αναλάβει τον δύσκολο ρόλο της ενσάρκωσης του “Βασιλιά της Ποπ”;

IMG 1193 1

Διαβάστε επίσης: