Μια σκηνή στο τελευταίο επεισόδιο του "The Falcon and the Winter Soldier" άφησε να εννοηθεί πως έρχεται κάτι καινούριο και πλέον γνωρίζουμε ότι είναι η ταινία.

Από EW Staff
19 Αυγούστου, 2021 @ 17:00

Ο Anthony Mackie θα πρωταγωνιστήσει στο επερχόμενο φιλμ “Captain America 4” της Marvel Studios. Το Deadline ανέφερε την Τετάρτη ότι ο Mackie υπέγραψε για να επιστρέψει στο MCU, αυτή τη φορά ως Captain America.

Ο Mackie θα συνεργαστεί ξανά με τον Malcom Spellman, τον showrunner πίσω από τη σειρά του Disney+ “The Falcon and the Winter Soldier“, ο οποίος έχει αναλάβει τη δημιουργία της νέας ταινίας.  

Ο Mackie έπαιξε τον Sam Wilson στη μίνι σειρά και πρωταγωνίστησε δίπλα στον Sebastian Stan, που υποδύθηκε τον Bucky Barnes. Η υπόθεση ασχολήθηκε με τις συνέπειες του Avengers: Endgame, αφότου ο Steve Rogers άφησε την ασπίδα του Captain America στον Sam.

Μια σκηνή στο τελευταίο επεισόδιο του “The Falcon and the Winter Soldier” άφησε να εννοηθεί πως έρχεται κάτι καινούριο και πλέον γνωρίζουμε ότι είναι η ταινία. Ωστόσο παραμένει ασαφές εάν ο συμπρωταγωνιστής του Stan, θα ενωθεί με τον Mackie στο “Captain America 4”. 

Η συγκεκριμένη είδηση δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα επίσημα από την Disney, αλλά είναι θέμα χρόνου.

Aκολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook
★ Instagram
★ Twitter

Διαβάστε επίσης: