Ξεκινάει "πόλεμος" μεταξύ Rodriguez και Lopez;

Από EW Staff
25 Μαΐου, 2021 @ 16:51

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση της επανασύνδεση της Jennifel Lopez με τον Ben Affleck και ο πρώην αγαπημένος της Alex Rodriguez δεν είναι και τόσο χαρούμενος, όπως τουλάχιστον μεταδίδουν τα ξένα μέσα ενημέρωσης.

Ο πρώην επαγγελματίας του μπέιζμπολ, επιχειρηματίας αλλά και φιλάνθρωπος, ωστόσο, δεν θέλησε να μείνει με σταυρωμένα τα χέρια και προχωράει σε μια κίνηση που όπως αναφέρουν πηγές που βρίσκονται κοντά στο άλλοτε ερωτευμένο ζευγάρι, έχει κάνει έξαλλη τη Lopez.

Πιο συγκεκριμένα, ο Rodriguez ανακοίνωσε στα social media ότι θα λανσάρει μια beauty σειρά αποκλειστικά για άντρες, κάτι το οποίο προκαλεί ευθεία επίθεση στα επιχειρηματικά σχέδια της πρώην συντρόφου του, που προσπαθεί εδώ και χρόνια να καθιερώσει τη σειρά καλλυντικών της. 

«Δουλεύοντας με την ομάδα Hims & Hers, θέλησα να δημιουργήσω ένα προϊόν που θα έλυνε ένα πρόβλημα που αντιμετώπιζα κάθε μέρα. Πηγαίνοντας από συνάντηση σε συνάντηση, συνειδητοποίησα ότι χρειαζόμουν κάτι γρήγορο και εύκολο για να κρύψω τυχόν κηλίδες ή κοψίματα από το ξυράφι», ανέφερε ο Rodriguez σχολιάζοντας την πρώτη κρέμα ομορφιάς κι έπονται κι άλλα προϊόντα, αφού θέλει κι αυτός όπως φαίνεται, το δικό του μερίδιο στον κόσμο της ομορφιάς.

Διαβάστε επίσης: