Ο νεαρός ηθοποιός θα ενσαρκώσει τον κλασικό κακό της Marvel στο ομώνυμο φιλμ

Από EW Staff
27 Μαΐου, 2021 @ 18:53

Ο Αaron Taylor-Johnson συμφώνησε με τη Sony Pictures να πρωταγωνιστήσει στο επερχόμενο φιλμ “Kraven the Hunter”, στον ομώνυμο ρόλο.

Το φιλμ θα σκηνοθετήσει o J. C. Chandor και το σενάριο θα φέρει τις υπογραφές των Richard Wenk, Art Marcum και Matt Holloway.

Ο Κράβεν ο Κυνηγός είναι ένας από τους παλαιότερους εχθρούς του Spider-Man στα κλασικά κόμικς της Marvel. Μεγαλωμένος στη Ρωσία, ο Kraven είναι ένας εκκεντρικός κυνηγός που έχει σκοπό της ζωής του να αιχμαλωτίσει και να σκοτώσει τα πιο σπάνια και μαγευτικά πλάσματα του κόσμου. Αφού κατάφερε να κυνηγήσει τα πιο περιβόητα ζώα του πλανήτη, ο Kraven έστρεψε το βλέμμα του στον Spider-Man, τον οποίο θεωρεί το υπέρτατο τρόπαιο. Λόγω της στρατηγικής του και της υψηλής ευφυίας του, ο Kraven αποτελεί τεράστια απειλή για τον άνθρωπο αράχνη, αφού έχει καταφέρει επανειλημμένα να τον φέρει στα πρόθυρα του θανάτου – ενώ η ιδιαίτερη κοσμοθεωρία και το απύθμενο πείσμα του τον κάνουν έναν από τους πιο συναρπαστικούς και ενδιαφέροντες κακούς της Marvel.

Ο Αaron Taylor-Johnson είχε την πρώτη του μεγάλη κινηματογραφική επιτυχία με το Kick-Ass του 2010, στο οποίο πρωταγωνίστησε σε ηλικία μόλις 19 ετών. Από τότε έχει σταθερή παρουσία στον ποπ κινηματογράφο, με ρόλους στα Kick-Ass 2 (2013), Godzilla (2014) και Avengers: Age of Ultron (2015).

Η Sony Pictures, που θα χρηματοδοτήσει το φιλμ, έχει τα δικαιώματα για την κινηματογραφική μεταφορά κάθε χαρακτήρα άμεσα σχετιζομένου με τον Spider-Man, όχι ωστόσο και για την μεταφορά του ίδιου του ανθρώπου αράχνη. Συνεπώς, το στούντιο περιορίζεται στο να παράγει φιλμ που επικεντρώνονται σε εχθρούς του αραχνάκια, όπως είδαμε στο “Venom” του 2018, και θα δούμε ξανά στα επερχόμενα Venom 2 (2021) και Morbius (2022).

Διαβάστε επίσης: