Είναι από τις σειρές που περιμένουμε εδώ και καιρό.

Από EW Staff
13 Αυγούστου, 2021 @ 13:15

Μόλις μία εβδομάδα έμεινε για την πρεμιέρα της τηλεοπτικής σειράς Nine Perfect Strangers και το δίκτυο Hulu κυκλοφόρησε μια σκηνή από το πρώτο επεισόδιο που έχει τίτλο “Random Acts of Mayhem”, όπου βλέπουμε τους πρωταγωνιστές Melissa McCarthy, Nicole Kidman και Manny Jacinto.

Βασισμένο στο μυθιστόρημα της συγγραφέως Liane Moriarty, στη σειρά πρωταγωνιστούν οι Nicole Kidman, Melissa McCarthy, Luke Evans, Michael Shannon, Regina Hall, Asher Keddie, Grace Van Patten, Manny Jacinto, Melvin Gregg, Samara Weaving, Tiffany Boone και Bobby Cannavale.

Nine Perfect Strangers

Η υπόθεση του Nine Perfect Strangers

Η μίνι σειρά λαμβάνει χώρα σε ένα θέρετρο ευεξίας, που υπόσχεται θεραπεία και μεταμόρφωση σε διάστημα μόλις 10 ημερών. Θα ακολουθήσει την ιστορία εννέα αγχωμένων κατοίκων της πόλης, καθώς προσπαθούν να μπουν σε ένα μονοπάτι που θα βελτιώσει τον τρόπο ζωής τους. Τη “μεταμόρφωση” έχει αναλάβει η διευθύντρια του θέρετρου Masha, μια γυναίκα που καλείται να αναζωογονήσει το κουρασμένο μυαλό και το σώμα τους. Ωστόσο, σύντομα θα συνειδητοποιήσουν ότι δεν είναι όλα όπως φαίνονται, καθώς αυτοί οι εννέα άγνωστοι δεν έχουν ιδέα τι πρόκειται να τους συμβεί.

Δείτε το βίντεο με τη σκηνή του πρώτου επεισοδίου:

Επιπλέον, έχουν αποκαλυφθεί και οι επίσημες λεπτομέρειες για τα τρία πρώτα επεισόδια, τα οποία σκηνοθέτησε ο Jonathan Levine. Οι περιλήψεις έχουν ως εξής:

Το πρώτο επεισόδιο με τίτλο “Random Acts of Mayhem” γράφτηκε από τους David E. Kelly και John Henry Butterworth: «Eννέα πολύ διαφορετικοί άνθρωποι φτάνουν στο Tranquillum House, ένα απομονωμένο καταφύγιο που διευθύνεται από τη μυστηριώδη γκουρού ευεξίας Masha».

Το δεύτερο επεισόδιο έχει τίτλο “The Critical Path” και γράφτηκε επίσης από τους David E. Kelly και John Henry Butterworth: «Καθώς αρχίζει η θεραπεία, οι επισκέπτες αρχίζουν να αμφιβάλλουν για τις μη συμβατικές μεθόδους του καταφυγίου, αφού ήθελαν μόνο μασάζ και χαλάρωση».

Το τρίτο επεισόδιο με τίτλο “Earth Day” είναι γραμμένο από τη Samantha Strauss: «Η ένταση μέσα στην ομάδα ξεσπά, καθώς η θεραπεία εντείνεται και αρχίζουν οι πόνοι της πείνας».

Η σειρά Nine Perfect Strangers έχει προγραμματιστεί να κάνει το ντεμπούτο της στις 18 Αυγούστου, με τα τρία πρώτα επεισόδια και μετά θα κυκλοφορεί νέο επεισόδιο κάθε Τετάρτη.

Aκολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook
★ Instagram
★ Twitter

Διαβάστε επίσης: