Με το επόμενο δικαστήριο να έχει οριστεί για τις 12 Νοεμβρίου.

Από EW Staff
01 Οκτωβρίου, 2021 @ 12:40

Δικαστική απόφαση βάζει ένα πρώτο τέλος στο 13χρονο καθεστώς “κηδεμονίας” της τραγουδίστριας, αναστέλλοντας το σχετικό δικαίωμα του πατέρα της.

“Η τωρινή κατάσταση αποτελεί τοξικό περιβάλλον για την τραγουδίστρια και απαιτεί την αναστολή της εποπτείας στη ζωή της από τον James Spears”, αποφάνθηκε το δικαστήριο του Λος Άντζελες και ανέστειλε την κηδεμονία με διαμαρτυρίες από την πλευρά των δικηγόρων του πατέρα της, οι οποίοι αμφισβήτησαν την κατάθεση της Britney: “κανείς δεν γνωρίζει την αλήθεια αυτών των δηλώσεων”, είπαν. Ο δικηγόρος της τραγουδίστριας ωστόσο μίλησε για τον “εφιάλτη” που περνούσε η Britney με τον πατέρα της, προσθέτοντας ότι “έχει κακοποιηθεί από εκείνον, από την παιδική της ηλικία”. Όσο για την περιουσία της που φτάνει στα 60 εκατομμύρια δολάρια, μέχρι να βγει η απόφαση, θα τη διαχειρίζεται ορκωτός λογιστής.

Η ακροαματική διαδικασία κράτησε τρεις ώρες και την απόφαση στους φαν της τραγουδίστριας, που είχαν συγκεντρωθεί έξω από το δικαστήριο του Λος Άντζελες, την ανακοίνωσε ο δικηγόρος της εν μέσω πανηγυρισμών. Το #FreeBritney άλλωστε είναι viral εδώ κι εβδομάδες.

Το επόμενο δικαστήριο ορίστηκε για τις 12 Νοεμβρίου. Τότε θα συζητηθεί και, λογικά, θα αποφασιστεί ο τερματισμός της εποπτείας της τραγουδίστριας από τον πατέρα της, οριστικά και αμετάκλητα.

Aκολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook
★ Instagram
★ Twitter

Διαβάστε επίσης: