Από το The Hand Of God, έως το The Witcher, η εβδομάδα προβλέπεται ενδιαφέρουσα.

Από EW Staff
12 Δεκεμβρίου, 2021 @ 10:01
the witcher season 2 release date

Η ομάδα του EW συγκέντρωσε τις καλύτερες ταινίες και σειρές που κάνουν πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα στο Netflix. Μία κωμωδία, ένα ντοκιμαντέρ, ένα οικογενειακό δράμα και οι πολυαναμενόμενες πρεμιέρες του The Hand Of God του Sorrentino και ο δεύτερος κύκλος του The Witcher έρχονται με φόρα στην online πλατφόρμα streaming.

The Hand Of God του Paolo Sorrentino 15/12

the hand of god

Στη Νάπολη ου ’80, ενώ ο Φαμπιέτο ακολουθεί το πάθος του για το ποδόσφαιρο, μια οικογενειακή τραγωδία χαράζει το αβέβαιο αλλά πολλά υποσχόμενο μέλλον του στη σκηνοθεσία.

ΆΝΘΡΩΠΟΙ Μέρη ΠΡΑΓΜΑΤΑ Μπελάδες του James C. Strouse 15/12

People Places Things 9

Όταν η γυναίκα του φεύγει, ένας σχεδιαστής κόμικ προσπαθεί να κρατήσει τα λογικά του ενώ μεγαλώνει τις δίδυμες κόρες τους, κάνει δύο δουλείες και ξαναφτιάχνει την ζωή του.

Before The Last Curtain Falls του Thomas Wallner 17/12

9f085d80 515333 lg

Μετά από μια παγκόσμια περιοδεία, μια ομάδα γκέι και τρανς ηθοποιών την τελευταία παράσταση του έργου <<Γαρδένια>>, την τρυφερή προσωπική ιστορία του θιάσου.

Formentera της Ann-Kristin Reyels 17/12

formentera

Η δυναμική του γάμου του Μπεν και της Νίνα αλλάζει κατά τη διάρκεια των διακοπών τους σε ένα νησί, των πρώτων που κάνουν μετά από την γέννηση της τρίχρονης κόρης τους.

The Witcher δεύτερη σεζόν από τις 17 Δεκεμβρίου

the witcher

Ο Γκέραλτ αποδέχεται την μοίρα του καθώς προστατεύει τη Σίρι από τις δυνάμεις που διεκδικούν τον έλεγχο της Ηπείρου, αλλά και από την μυστηριώδη δύναμη που κρύβει μέσα της.

Ακολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook ★ Instagram ★ Twitter ★ Spotify

Διαβάστε επίσης: