Ο σταρ του "Schitt’s Creek" θα δημιουργήσει πρωτότυπο περιεχόμενο για λογαριασμό της δημοφιλούς πλατφόρμας.

Από EW Staff
20 Σεπτεμβρίου, 2021 @ 19:30

Σε ένα tweet που στάλθηκε τις προάλλες, το Netflix γιόρτασε τη συμφωνία, λέγοντας ότι ήταν «ενθουσιασμένοι» που την πέτυχαν. Σε μια αναφορά από το Deadline σχετικά με τη συνεργασία αυτή, σημειώθηκε ότι ο Dan Levy θα ξεκινήσει να δουλεύει σε μια πρωτότυπη ρομαντική κωμωδία, χωρίς τίτλο προς το παρόν, την οποία θα σκηνοθετήσει, θα γράψει, θα παραγάγει, αλλά και θα πρωταγωνιστήσει. Επίσης, στο δημοσίευμα αναφέρεται πως η συμφωνία θα ξεκινήσει τον Ιούλιο του 2022, όταν δηλαδή θα λήξει η τρέχουσα, τριετής συμφωνία του με το ABC.

“Το Netflix προσέφερε στο Schitt’s Creek ένα δεύτερο σπίτι την κατάλληλη στιγμή και άνοιξε τις πόρτες σε ένα εντελώς νέο κοινό για εμάς”, είπε ο Levy σε δήλωση του (μέσω του Deadline). «Το να βλέπω το project μου να ευδοκιμεί εκεί, έχει μεγιστοποιήσει τον ενθουσιασμό μου για να συνεχίσω να διηγούμαι συγκεκριμένες, ουσιαστικές ιστορίες μαζί τους, τόσο σε επίπεδο σειρών όσο και ταινιών. Μια πραγματικά ιδανική στιγμή για μένα”.

Το πρόγραμμα του Levy θα είναι ιδιαίτερα φορτωμένο, καθώς έχει ακόμα τρία live-action έργα σε εξέλιξη για το ABC, ενώ παράλληλα έχει υπογράψει για μια κωμωδία κινουμένων σχεδίων για τη Hulu νωρίτερα στη χρονιά. Τώρα, θα συνεργαστεί με το Netflix, αφού προηγήθηκε μια απίστευτα επιτυχημένη πορεία με το “Schitt’s Creek”. Η σειρά σημείωσε τεράστια επιτυχία στο κοινό, με την τελευταία σεζόν της σειράς να καταγράφει διάφορα ρεκόρ κατά τη διάρκεια των βραβείων Emmy 2020, με τον ίδιο τον Levy να κερδίζει τέσσερα βραβεία, μεταξύ των οποίων ένα Βραβείο Β’ Ανδρικού Ρόλου σε κωμική σειρά.

Aκολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook
★ Instagram
★ Twitter

Διαβάστε επίσης: