Από EW Staff
01 Δεκεμβρίου, 2022 @ 20:11
IMG 0533 2 Revenge: Meghan, Harry, and the War Between the Windsors. Ένα ακόμα ενδιαφέρον βιβλίο για τις προθέσεις του πρώην βασιλικού ζευγαριού από τον Tom Bower.

Το τρέιλερ για το πολυσυζητημένο ντοκιμαντέρ του Πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ μόλις κυκλοφόρησε και υπόσχεται ότι έχει δώσει στο βασιλικό ζευγάρι την ευκαιρία να πει την δική του ιστορία για το “διαζύγιο” με τη Βασιλική οικογένεια. Ωστόσο οι κριτικοί υποστήριξαν ότι έχουν ήδη εκμεταλλευτεί αρκετές ευκαιρίες προκειμένου να μας το αποδείξουν.

«Αν δινόταν ένα Όσκαρ για ύβρη, ματαιοδοξία και ναρκισσισμό, η Μέγκαν και ο Χάρι θα ήταν κορυφαίοι υποψήφιοι», έγραψε στο Twitter ο πρώην βοηθός της Μάργκαρετ Θάτσερ, Νάιλ Γκάρντινερ, για το τρέιλερ που έδωσε στην κυκλοφορία το Netflix». Ο Dan Wootton, εκτελεστικός συντάκτης και παρουσιαστής του Dan Wootton Tonight του GBNews tonight έγραψε: “Ξεδιάντροπη. Η Meghan έχει ήδη καταστρέψει τους Markles. Τώρα ο Χάρι προσπαθεί να καταστρέψει τους Windsors. Ευτυχώς που η αείμνηστη βασίλισσα δεν χρειάζεται να το ζήσει και αυτό!”.

IMG 0531

Ο Πιρς Μόργκαν, οικοδεσπότης του «Piers Morgan Uncensored» του Fox Nation, ο οποίος έχει συχνά κατακεραυνώσει το αμφιλεγόμενο πρώην βασιλικό ζεύγος, έγραψε στο Twitter απευθυνόμενους στους Μέγκαν- Χάρι: “Μιλάτε για συμπόνια καθώς πετάτε λάσπη ξανά στην οικογένειά σας; Χάρι κυκλοφορείς το τρέιλερ σήμερα σκόπιμα για να καταστρέψεις το μεγάλο ταξίδι του αδελφού σου στην Αμερική; Είστε απωθητικοί υποκριτές!”

Διαβάστε επίσης: