Από EW Staff
25 Νοεμβρίου, 2022 @ 21:46
O Δούκας και η Δούκισσα του Sussex στο εξώφυλλο του Time.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες η πολυαναμενόμενη σειρά ντοκιμαντέρ για τον πρίγκιπα Harry και την Meghan Markle θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 8 Δεκεμβρίου με την υποψήφια για Όσκαρ Liz Garbus να τη σκηνοθετεί, την ίδια στιγμή που η σειρά The Crown έχει προκαλέσει μεγάλη δυσαρέσκεια στο Παλάτι.

IMG 0451

Αναρίθμητα βιβλία έχουν γραφτεί για το διάσημο ζευγάρι. Το ντοκιμαντέρ αναμένεται να είναι και η οριστική ρήξη με το Παλάτι!

Ο δούκας και η δούκισσα του Sussex είχαν υπογράψει μια μεγάλη συμφωνία με το Netflix το 2020 και δημιουργήθηκε η σειρά στην οποία ανάλαβαν και την παραγωγή, αλλά τώρα, μετά το θάνατο της βασίλισσα το ζευγάρι είναι πολύ προβληματισμένο με τη σειρά αυτή και τον αντίκτυπό της στο Buckingham. Μάλιστα ο Harry στο βιβλίο του Spare που προβλέπεται να κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο του 2023 φέρεται να ακυρώνει πολλά από όσα καταγράφονται στο ντοκιμαντέρ.

Η Markle είχε μιλήσει για τη συνεργασία της με την Garbus σε συνέντευξή της στο Variety λέγοντας πως “είναι ωραίο να εμπιστεύεσαι σε κάποιον την ιστορία σου… Μια σκηνοθέτη της οποία τη δουλειά θαυμάζω εδώ και καιρό, ακόμα κι αν σημαίνει ότι δεν θα γίνει με τον τρόπο που θα την λέγαμε εμείς. Αλλά δεν είναι αυτός ο λόγος που την λέμε. Εμπιστευόμαστε την ιστορία μας σε κάποιον άλλο και αυτό σημαίνει ότι θα περάσει μέσα από τον δικό τους φακό”.

Αναμένοντας την επίσημη ανακοίνωση από το Netflix για την ημερομηνία προβολής της σειράς ντοκιμαντέρ ένα είναι βέβαιο, το Παλάτι με τον ένα ή τον άλλο τρόπο μονοπωλεί το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού και την ίδια στιγμή τα μέλη της βασιλικής οικογένειας αναβιώνουν στιγμές της ζωής τους που ήθελαν να προσπεράσουν και βρίσκονται συνέχεια στο μάτι του κουτσομπολίστικου κυκλώνα.

Διαβάστε επίσης: