Η κοπέλα εξαφανίστηκε το 2012.

Από EW Staff
16 Αυγούστου, 2021 @ 23:00

Η streaming υπηρεσία Peacock ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει στις 26 Αυγούστου, το ντοκιμαντέρ “Monster in the Shadows“, το οποίο θα παρουσιάσει σε τρία επεισόδια, διάφορες θεωρίες για την εξαφάνιση της Brittney Wood.

Η εξαφάνιση της κοπέλας συγκλόνισε και καθήλωσε την πολιτεία της Αλαμπάμα το 2012. Αυτό όμως οδήγησε σε μια συγκλονιστική αποκάλυψη για την οικογένεια της, με αποτέλεσμα η κοπέλα να ξεχαστεί.

Η μητέρα της Brittney, Chessie, συνέχισε την αναζήτηση της κόρης της μετά την αστυνομική έρευνα. Στο ντοκιμαντέρ, μέσα από τις ανατριχιαστικές ανατροπές της πλοκής, θα ανακαλύψουμε τη φρικτή αλήθεια που έκρυβε η οικογένεια της. 

H Brittney εξαφανίστηκε τον Μάιο του 2012, σε ηλικία 19 ετών.  Μητέρα ενός κοριτσιού 2 ετών, η νεαρή κοπέλα δεν είχε εύκολο ξεκίνημα στη ζωή της. Κακοποιήθηκε ως παιδί από τον θετό παππού της, ο οποίος αργότερα καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη. Όταν έφτασε στην εφηβεία, η Brittney έμπλεξε με τα ναρκωτικά και τελευταία φορά εθεάθη στον δρόμο του σπιτιού του θείου της.

“Ήθελα να κάνω ένα ντοκιμαντέρ που θα μπορούσε πραγματικά να βοηθήσει την οικογένεια. Άρχισα να ερευνώ για περιπτώσεις αγνοουμένων στην Αμερική και με συγκίνησε το πόσο πολλοί άνθρωποι έχουν εξαφανιστεί. Παρόλο που υπάρχουν δεκάδες χιλιάδες αγνοούμενοι, αυτό που συνέβη στην Brittney Wood ξεχωρίζει. Υπάρχουν τόσες πολλές αναπάντητες ερωτήσεις για τις οποίες ήθελα να πάρω απαντήσεις, τόσες πολλές ανατροπές που ήθελα να καταλάβω καλύτερα “, δήλωσε ο σκηνοθέτης και παραγωγός Thomas Leader.

Aκολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook
★ Instagram
★ Twitter

Διαβάστε επίσης: