Από EW Staff
09 Μαΐου, 2023 @ 15:26
TS 843404337443894304343 H Taylor Swift φωτογραφίζεται αποκλειστικά για το EW.

Η Taylor Swift αποκάλυψε κατά τη διάρκεια της πρώτης από τις τρεις συναυλίες της στο Nissan Stadium του Νάσβιλ το βράδυ της περασμένης Παρασκευής ότι το «Speak Now» θα είναι το επόμενο άλμπουμ της που θα κυκλοφορήσει σε νέα ηχογράφηση.

Οι θαυμαστές της Taylor Swift σε όλο τον κόσμοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και αυτοί την ανακοίνωση, καθώς ο λογαριασμός του Taylor Nation στο Instagram έκανε ζωντανή μετάδοση από τη συναυλία τη συγκεκριμένη στιγμή. Νομίζω ότι αντί να μιλήσω εγώ γι’ αυτό, σκέφτηκα να σας το δείξω. Οπότε, αν μπορείτε να στρέψετε την προσοχή σας στην πίσω, μεγάλη οθόνη που έχουμε», είπε η Taylor Swift ενώ οι θεατές άρχισαν να κραυγάζουν.

image 8

Πίσω της, η οθόνη έγραφε: «Speak Now. Taylor’s Version. Διαθέσιμο στις 7 Ιουλίου».

Οι θαυμαστές κατέκλυσαν αμέσως τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να δημοσιεύσουν φωτογραφίες και ζωντανά πλάνα από τη μεγάλη αποκάλυψη.

Οι Swifties είχαν ήδη αρχίσει να υποψιάζονται την ανακοίνωση από την περασμένη Κυριακή, όταν τα φωτεινά βραχιολάκια που δόθηκαν στους θεατές της συναυλίας του «The Eras Tour» στο Mercedes-Benz Stadium της Ατλάντα έγιναν μοβ στο τέλος της βραδιάς.

Το μοβ είναι το χρώμα που αντιπροσωπεύει το «Speak Now».

Για να γιορτάσει την ανακοίνωση, η γέφυρα John Seigenthaler του Νάσβιλ άλλαξε επίσης τον φωτισμό της σε μια φωτεινή βιολετί απόχρωση το βράδυ της Παρασκευής.

TS 843404337443894304343 1
Taylor Swift was photographed exclusively for EW on November 4, 2020

Διαβάστε επίσης: