Από George Satsidis
03 Μαΐου, 2023 @ 00:15
vaja

Το “People Are People” είναι ένα από τα πιο θρυλικά κομμάτια των Depeche Mode. Το κομμάτι κυκλοφόρησε στις 12 Μαρτίου 1984 ως το βασικό σινγκλ από το τέταρτο στούντιο άλμπουμ τους, Some Great Reward το οποίο ηχογραφήθηκε στο δυτικό-τότε-Βερολίνο και ήταν το πρώτο σινγκλ του συγκροτήματος στο top-20 στις Ηνωμένες Πολιτείες, φτάνοντας στο νούμερο 13 του Billboard Hot 100.

Το “People Are People” είναι ένα τραγούδι που γράφτηκε για τον ρατσισμό και είναι πιο επίκαιρο από ποτέ. Η μουσική παραγωγός και τραγουδίστρια Vaja που μένει μόνιμα στο Los Angeles αποφάσισε να κάνει μία νέα εκτέλεση του τραγουδιού. Με ένα εντυπωσιακό βίντεο κλιπ το οποίο έχει σκηνοθετήσει η ίδια το μοναδικό κομμάτι ακούγεται σαν να είναι φρέσκο και ήδη παίζεται ακατάπαυστα στα καλύτερα clubs του L.A.

vaja 2

Η Vaja δημιουργεί ηλεκτρονικό ροκ που αποτυπώνει την ουσία του μοναδικού στυλ της, το οποίο εμπνέεται από μια ποικιλία διαφορετικών ήχων. Ο υποψήφιος για Όσκαρ συνθέτης Steve Horner και η Vaja ένωσαν τις δυνάμεις τους για να διασκευάσουν το “People Are People” των θρυλικών Depeche Mode.

«Όταν ανακάλυψα τους Depeche Mode τη δεκαετία του ’80, πραγματικά με συγκίνησε ο μοναδικός ήχος και η σύνθεση τους. Τη στιγμή που άκουσα το “People Are People”, συνειδητοποίησα το βάθος του ζωτικού μηνύματός τους για τον τερματισμό του ρατσισμού και την αγάπη για την ανθρωπότητα. Ένωσα τις δυνάμεις μου με τον υποψήφιο για Όσκαρ και βραβευμένο συνθέτη Steve Horner για να δημιουργήσω την δική μας εκδοχή για τον ύμνο των Depeche Mode για την ενότητα. Στο τέλος, το όραμά μας είναι να αναζωπυρώσουμε το «People Are People» μέσα από τα μάτια μας για να δείξουμε στον κόσμο ότι η ανθρωπότητα μπορεί να ενωθεί ως ένα», δήλωσε η Vaja στo Press event που πραγματοποιήθηκε στο TCL Chinese Theatre στην καρδιά του Χόλιγουντ.

Διαβάστε επίσης: