Η ταινία ήταν να κυκλοφορήσει στις 24 Σεπτεμβρίου.

Από EW Staff
13 Αυγούστου, 2021 @ 08:00

Κι ενώ όλοι περιμέναμε ότι η ταινία “Venom: Let There Be Carnage” θα έκανε επιτέλους πρεμιέρα στις 24 Σεπτεμβρίου, μία ακόμη αναβολή από τη Sony Pictures Entertainment, μας προσγειώνει στην πραγματικότητα.

Η πανδημία δεν έχει τελειώσει, οπότε κανείς δεν θέλει να ρισκάρει χρήματα και την υγεία των θεατών, οπότε ως νέα ημερομηνία ορίζεται η 15η Οκτωβρίου.

H πρώτη ταινία Venom έκανε πρεμιέρα τον Οκτώβριο του 2018 και στην υπόθεση ο Eddie Brock προσπαθεί να καταστρέψει τον διαβόητο ιδρυτή του Life Foundation, Carlton Drake. Η συγκεκριμένη εμμονή όμως θα έχει επιπτώσεις τόσο στην καριέρα του ως ρεπόρτερ, όσο και στη σχέση του με τη σύντροφό του, Anne Weying.

Στο δεύτερο μέρος θα επιστρέψουν στους ρόλους τους οι Tom Hardy (Eddie Brock / Venom), Woody Harrelson (Cletus Kasady) και Michelle Williams (Anne Weying).

Ο δε Carnage θα αποκτήσει παρέα, αφού στο πλευρό του θα σταθεί η Shriek, η οποία πρωτοεμφανίστηκε στο Spider-Man Unlimited Volume 1 τον Μάιο του 1993 ως μέρος του “Maximum Carnage”, και δημιουργήθηκε από τους Tom DeFalco, Mike W. Barr, Terry Kavanagh, Ron Lim, Jerry Bingham και Mark Bagle.

Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Andy Serkis και το σενάριο η Kelly Marcel.

Aκολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook
★ Instagram
★ Twitter

Διαβάστε επίσης: