To who is who του Narcos Mexico 3, της σειράς που βλέπουμε όλοι τώρα στο Netflix.

Από EW Staff
09 Νοεμβρίου, 2021 @ 19:25

Οι βασικοί πρωταγωνιστές του Narcos Mexico 3 και οι μεταξύ τους σχέσεις.

Amado Carillo Fuentes

Aka: El senor de los sielos – o κύριος των ουρανών

Γνωστός ως El Senor de Los Cielos (Ο Κύριος των Ουρανών) για το εξελιγμένο δίκτυο του με ιδιωτικά τζετ, και από τους πιο ισχυρούς βαρόνους ναρκωτικών του Μεξικού. Ξεκίνησε από το καρτέλ της Guadalajara συνεργαστηκε με τον Felix Gallardo και αργότερα σχημάτισε το καρτέλ του Juarez. Στο απόγειο της καριέρας του, έχοντας συγκεντρώσει μια περιουσία πάνω από 25 δισεκατομμύρια δολάρια, συναγωνίζεται τον Κολομβιανό βαρόνο των ναρκωτικών Pablo Escobar.

Xώρισε το καρτέλ του Juarez σε τμήματα, ώστε να μην έχει η μία ομάδα επαφή με την άλλη. Καμμιά ομάδα συνεπώς δεν γνώριζε την ύπαρξη ή το αντικείμενο της άλλης. Αποδείχθηκε πολύ πιο διορατικός από πολλούς.

Oικογένεια Arellano – Felix

Tα ανίψια του Miguel Felix Gallardo ανέλαβαν τα ηνία του καρτέλ της Tijuana, όταν εκείνος συνελήφθη και μπήκε στη φυλακή. Συνολικά στις καθημερινές επιχειρήσεις συμμετείχαν 7 ανιψιές και 7 ανιψιοί. Τα περισσότερα από τα ανήψια σκοτώθηκαν ή συνελήφθησαν. Στο Narcos 3 γνωρίζουμε καλά τα 3 από αυτά, τον Benjamin, την Enedina και τον Ramon.

Enedina Arellano -Felix

aka: Dina

H λογίστρια του καρτέλ της Tijuana, η οποία όπως συχνά λέγεται είναι εγκέφαλος πίσω από την οργάνωση των αδελφών της.

Η Edenina ήθελε ο αδελφός της Benjamín Arellano Félix να βγάλει την οργάνωσή τους από τη σκιά του Miguel Ángel Félix Gallardo εξασφαλίζοντας τη δική τους προμήθεια κοκαΐνης για να την πουλήσει με τη μορφή κρακ. Ωστόσο, όλες οι ιδέες της απορρίφθηκαν από τον Benjamín που δεν ήθελε να δει την κακή πλευρά του Félix Gallardo.

Benjamin Arellano – Felix

aka: Min

Ο βαρόνος ναρκωτικών που ηγήθηκε του καρτέλ της Tijuana. O Benjamin, Min για την οικογένεια, ξεκίνησε την καριέρα του στο λαθρεμπόριο με τα αδέρφια του, υπό την κηδεμονία του Κουβανού λαθρέμπορου κοκαΐνης Alberto Sicilia Falcon. Ο Arellano Felix εντάχθηκε στο καρτέλ της Guadalajara και του δόθηκε πλήρης έλεγχος του λαθρεμπορίου μαριχουάνας στην Tijuana. Αφότου το καρτέλ της Guadalajara άρχισε να κάνει λαθρεμπόριο κοκαΐνης, άρχισε να συγκρούεται με τον πρώην μέντορά του. Με τη βοήθεια του Miguel Ángel Félix Gallardo και του Ernesto Fonseca Carrillo, η οργάνωση του Arellano Felix έγινε η μοναδική οργάνωση διακίνησης ναρκωτικών στην Tijuana, αφού εξάλειψε το κύκλωμα ναρκωτικών του Sicilia Falcon.

Στα τέλη της δεκαετίας του 1980, ο Benjamin έγινε ο ηγέτης του καρτέλ της Tijuana μαζί με τον αδελφό του Ramón. Το καρτέλ τους ξεκίνησε πόλεμο με το καρτέλ της Sinaloa του El Chapo.

Ramon Arellano – Felix

Mικρότερος αδελφός του Benjamin και της Enedina.

Ο Ραμόν ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του ως λαθρέμπορος ηλεκτρονικών συσκευών, εισαγόμενων ρούχων και μαριχουάνας στην Τijuana, δουλεύοντας υπό τον αδερφό του Benjamin. Εντάχθηκαν στο καρτέλ της Guadalajara το 1980 και το 1989 έγιναν ηγέτες του καρτέλ της Tijuana.

Ο Ramon ήταν μακράν το πιο αδίστακτο μέλος του καρτέλ, γνωστός για τις αυθόρμητες εκρήξεις θυμού του. Ηταν γνωστό ότι απολάμβανε μια σαδιστική ευχαρίστηση σκοτώνοντας, είτε πρόκειται για ανθρώπους είτε για ζώα. Ανέπτυξε έναν έντονο ανταγωνισμό με τον El Chapo Guzman όταν οι δύο εργάζονταν για το καρτέλ της Guadalajara, αντιπάθεια που σύντομα οδήγησε στην σύγκρουση μεταξύ τους και τον Μεξικάνικο Ναρκοπόλεμο.

Héctor Palma Salazar

aka Guero

Aρχηγός του καρτέλ της Sinaloa. Συναντάται ξανά με αρκετούς φίλους στη φυλακή και μεταφέρεται σε διαφορετική φυλακή προκειμένου ο El Chapo να αναλάβει τον έλεγχο του καρτέλ.

David Barron Corona

Σωματοφύλακας της Εnedina και υπεύθυνος για αρκετές δολοφονίες αντιπάλων. Είναι από τους ρόλους κλειδί σε κάθε αιματηρή μάχη.

Joaquín Guzmán Loera

aka: El Chapo

Ο Joaquín Guzmán Loera, γνωστός και ως El Chapo («κοντούλης») είναι από τους πρώην ισχυρότερους άνδρες στο Μεξικό.
Αρχικά ξεκινώντας ως προσωπικός οδηγός του Pedro Avilés, ο Chapo στρατολογήθηκε ως οδηγός από τον Miguel Ángel Félix Gallardo αφού ο τελευταίος σκότωσε τον Pedro. Τελικά, ο Chapo άρχισε να εργάζεται υπό τον φίλο του Rafael Caro Quintero και γρήγορα άρχισε να ανεβαίνει στις τάξεις.

Ο El Chapo θα ηγηθεί τελικά του καρτέλ της Sinaloa μετά τη διάλυση του καρτέλ της Guadalajara.

Aκολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook
★ Instagram
★ Twitter

Διαβάστε επίσης: