Η Λίντα Άντερσον τα είχε όλα... μέχρι που τα έχασε.

Από EW Staff
28 Φεβρουαρίου, 2022 @ 09:23
katalogos2

Νάντια της Elisabeth Noreback από τις Εκδόσεις Διόπτρα

Η Λίντα Άντερσον τα είχε όλα .

Κόρη μιας δημοφιλούς τραγουδίστριας, συνόδευε τη μητέρα της στις περιοδείες της, τραγουδώντας μαζί της, κι όταν μεγάλωσε, παντρεύτηκε τον Σιμόν, έναν  επίσης διάσημο μουσικό. Μέχρι που, η ασθένεια της μητέρας της και η φροντίδα που ήθελε οπωσδήποτε η Λίντα να της προσφέρει, άρχισαν να απαιτούν πολύ χρόνο από την καθημερινότητά της και τότε βγήκε στην επιφάνεια ο άπιστος χαρακτήρας του Σιμόν… Και επιπλέον, ολόκληρη η ζωή της ήρθε τα πάνω-κάτω μέσα σε… ένα λεπτό!
Εσύ τώρα, ως αναγνώστης, προσπάθησε να φανταστείς αυτό: σου έχουν επιβάλει ποινή ισόβιας κάθειρξης για τη δολοφονία του συζύγου σου και βρίσκεσαι πλέον στις μεγαλύτερες, υψίστης ασφαλείας, γυναικείες φυλακές της Σουηδίας, συνεχίζοντας να υπερασπίζεσαι απεγνωσμένα την αθωότητά σου.

Κανείς, όμως, δεν πιστεύει ότι λες την αλήθεια… Μήπως πρέπει να δεχτείς την άποψή τους, για να παραμείνεις ζωντανή; Τι νομίζεις ότι πρέπει να κάνει η Λίντα σε αυτήν την -καθοριστική για τη ζωή της- στιγμή και πώς θα καταλήξει αυτό το ψυχολογικό θρίλερ για… γερά νεύρα;
Την απάντηση την έχει η Ελίζαμπεθ Νόρεμπακ, ήδη γνωστή απ’ όταν έκανε το καθηλωτικό ντεμοπούτο της με το “Δικό μου αίμα”, που κυκλοφορεί επίσης από τις εκδόσεις Διόπτρα, με μεγάλη επιτυχία. Ζει στη Στοκχόλμη, με τον άντρα και τα τρία παιδιά της, κι ενώ είναι κάτοχος μεταπτυχιακού στη Μηχανολογία, από το Βασιλικό Ινστιτούτο Τεχνολογίας ΚΤΗ, ξεκίνησε να γράφει κατά την άδεια μητρότητας και, από τότε, ασχολείται συστηματικά με τη συγγραφή. Αυτό δε που χαρακτηρίζει το γράψιμό της, είναι ότι θυμίζει πολύ κινηματογραφικό σενάριο •γρήγορο, έντονο, με πολλές εναλλαγές εικόνων, απρόβλεπτο.

Ακολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook ★ Instagram ★ Twitter ★ Spotify

Διαβάστε επίσης: