Από EW Staff
26 Φεβρουαρίου, 2023 @ 10:08
IMG 1546 Αποκλειστική φωτογράφιση Entertainment Weekly

Τον Φεβρουάριο του 2021, η Lady Gaga πρόσφερε αμοιβή 500.000 δολαρίων σε όποιον επέστρεφε με ασφάλεια τα δύο σκυλιά της, τον Koji και τον Gustav, αφού τα είχαν κλέψει υπό την απειλή όπλου σε μια επίθεση που άφησε βαριά τραυματισμένο τον φίλο της Ray Fischer.

Τώρα, η γυναίκα που επέστρεψε τα δύο ζευγάρι αφού δεν πήρε ούτε δολάριο κάνει μήνυση!

Η Jennifer McBride, η οποία ήταν ένα από τα πέντε άτομα που συνελήφθησαν σε σχέση με την απαγωγή των σκύλων άσκησε νομική δίωξη κατά της τραγουδίστριας του “Bad Romance” επειδή δεν της πλήρωσε την αμοιβή των 500.000 δολαρίων που της υποσχέθηκαν αφού επέστρεψε τα σκυλιά στο αστυνομικό τμήμα.

IMG 1544

Στην κατάθεση της Παρασκευής, ο πληρεξούσιος δικηγόρος της McBride ισχυρίστηκε ότι η Gaga διέπραξε παραβίαση της σύμβασης, απάτη με ψευδή υπόσχεση και απάτη μέσω ψευδούς δήλωσης, συμπεριλαμβάνοντας τις λέξεις “δεν θα τεθούνν ερωτήσεις” στην προσφορά της για την επιστροφή των σκυλιών και στη συνέχεια δεν πλήρωσε τη McBride την ανταμοιβή.

Η αγωγή ισχυρίζεται επίσης ότι η προσφορά ανταμοιβής της Gaga έγινε “με σκοπό να εξαπατήσει και να παρακινήσει μέλη του κοινού, όπως την ενάγουσα, να βασιστούν σε αυτήν και να ενεργήσουν σύμφωνα με την εν λόγω υπόσχεση, εντοπίζοντας και παραδίδοντας τα μπουλντόγκ της Lady Gaga” .

Το EW επικοινώνησε με εκπροσώπους της Gaga, αλλά δεν έλαβε καμία απάντηση.

IMG 1545

Η McBride συνελήφθη τον Απρίλιο του 2021 μετά από ένα δελτίο τύπου του LAPD που ανέφερε ότι αυτή και ο συνεργός της Harold White. Στη συνέχεια, η McBride κατηγορήθηκε με την κατηγορία ότι ήταν συνεργός και καταδικάστηκε σε δύο χρόνια με αναστολή τον Δεκέμβριο.

Ο Τζέιμς Χάουαρντ Τζάκσον, ο οποίος πυροβόλησε τον φίλο της τραγουδίστριας που είχε βγάλει βόλτα τα σκυλιά, δεν αμφισβήτησε επίσης μια κατηγορία απόπειρας δολοφονίας και καταδικάστηκε σε 21 χρόνια φυλάκιση τον ίδιο μήνα.

IMG 1546 1

Διαβάστε επίσης: