Ο Ephraim Sykes αποσύρθηκε από το καστ και μετά από έναν χρόνο βρέθηκε ο αντικαταστάτης του.

Από EW Staff
29 Ιουλίου, 2021 @ 00:01

To θρυλικό show του Broadway “Michael Jackson: The Musical” βρήκε επιτέλους τον πρωταγωνιστή του και δεν είναι άλλος από τον… Myles Frost.

Μετά από έναν χρόνο αδράνειας, λόγω των περιορισμών, που επέβαλλε η πανδημία, το μιούζικαλ για τον βασιλιά της ποπ επιστρέφει στη σκηνή και ο Ephraim Sykes βρήκε τον αντικαταστάτη του. Ο ηθοποιός, που υποδυόταν έως τώρα τον Michael Jackson εγκατέλειψε το καστ, καθώς πρόκειται να συμμετάσχει σε μία ταινία.

“Εγκαταλείπω τον Michael Jackson με βαριά καρδιά. Αυτή η χρονιά έχει φέρει πολλές αλλαγές και ευκαιρίες και παρόλο που είναι γλυκόπικρο να πω αντίο σε έναν τέτοιο ρόλο και στην παραγωγή, μπορώ να πω ότι ανυπομονώ για όσα έρχονται. Ευχαριστώ ομάδα και συγχαρητήρια στον Myles. Δεν βλέπω την ώρα να σε δω να λάμπεις ως ο Βασιλιάς της Ποπ και να γιορτάσουμε όλοι μαζί την επιστροφή του Broadway”, δήλωσε ο Ephraim Sykes.

O σκηνοθέτης του μιούζικαλ, Christopher Wheeldon δήλωσε για τον νέο πρωταγωνιστή: “Είμαστε πάρα πολύ ενθουσιασμένοι με τον Myles. Το ταλέντο του φαίνεται ότι θα τον κάνει έναν πετυχημένο σταρ. Ανυπομονώ να δουλέψω μαζί του και να του δείξω να παίρνει τη μορφή του Michael Jackson”.

Οι πρόβες ξεκινάνε στις 6 Δεκεμβρίου στο Neil Simon Theatre της Νέας Υόρκης, ενώ η πρεμιέρα έχει προγραμματιστεί για την 1η Φλεβάρη του 2022.

Αν και ακόμα η είδηση για τον νέο του ρόλο δεν έχει γίνει τόσο γνωστή, ο Myles Frost πρόβαρε τα φωνητικά του και έδωσε μία μικρή γεύση στους φανς του, για το πώς μπορεί να τραγουδήσει σαν τον Michael Jackson.

Aκολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:

Facebook

Instagram

Twitter

Διαβάστε επίσης: