Δεν πήγε καλά αυτό.

Από EW Staff
07 Σεπτεμβρίου, 2021 @ 16:15

Πριν μερικούς μήνες, το Amazon Prime Video ανακοίνωσε ότι ετοιμάζει μια νέα τηλεοπτική σειρά η οποία θα βασίζεται στην υπόθεση του φιλμ “Mr. & Mrs. Smith” που κυκλοφόρησε το 2005, με πρωταγωνιστές τους Angelina Jolie και Brad Pitt.

Τη δημιουργία τη σειράς είχαν αναλάβει οι Phoebe Waller-Bridge και Donald Glover, οι οποίοι θα ήταν και οι πρωταγωνιστές, όμως όπως αναφέρει το Variety, η Waller-Bridge αποχώρησε από το project. O λόγος που εγκατέλειψε, αφορούσε κάποιες δημιουργικές διαφορές με τον Glover, αλλά η αποχώρησή της έγινε σε φιλικό κλίμα και σύντομα θα αντικατασταθεί.

Η Waller-Bridge αυτή τη στιγμή εργάζεται στο “Indiana Jones 5” στο οποίο πρωταγωνιστεί, ενώ παράλληλα ετοιμάζει την παραγωγή της τελευταίας σεζόν του επιτυχημένου “Killing Eve”.

Στην υπόθεση της ταινίας του Doug Liman, ένα παντρεμένο ζευγάρι αντιμετωπίζει προβλήματα στον γάμο του, τα οποία φτάνουν στο αποκορύφωμα, όταν αντιλαμβάνονται ότι είναι… πληρωμένοι δολοφόνοι, για διαφορετικό εργοδότη ο καθένας. Η κατάσταση θα χειροτερέψει όταν οι εντολές που έρχονται από τις εταιρείες τους, απαιτούν ο άντρας να σκοτώσει τη σύζυγο και αντιστρόφως.

Η νέα σειρά “Mr. & Mrs. Smith” θα κάνει πρεμιέρα κάποια στιγμή το 2022 και αναμένουμε πλέον από το Amazon Prime Video, να μας ενημερώσει για τη νέα πρωταγωνίστρια.

Aκολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook
★ Instagram
★ Twitter

Διαβάστε επίσης: